HA EZ HIÁNYZIK, TETŐJE BŐRIG ÁZIK!

 

Vásároljon most CREATON kerámia sajtolt tetőcserepet VAGY BETONCSEREPET, és minimum 3 CREATON rendszer kiegészítőt, 

és CREATON UNO tetőfóliÁT ADUNK AJÁNDÉKBA, valamint 50% kedvezményt NYÚJTUNK a függő ereszcsatorna rendszer árából!

 

Az akció feltételei:

  • Az akció 2021. március 1. és 2021. május 15. között vásárolt sajtolt kerámia tetőcserepek, beton tetőcserepek, a megjelölt rendszerkiegészítők, tetőfóliák és függő ereszcsatorna rendszerek esetében Magyarország területén, a kijelölt CREATON partnereknél érvényes. Legkésőbbi kiszállítási időpont: 2021....................
  • Az akcióban résztvevő sajtolt kerámia tetőcserepek, melyek az aktuális termékkatalógusban szereplő áron választhatóak: BALANCE, RAPIDO, MAGNUM, TITANIA, FUTURA, PREMION, MZ3, HARMONIE, CANTUS, OPTIMA, SIMPLA, DOMINO, MIKADO, RATIO, RUSTICO, SINFONIE, MELODIE
  • Az akcióban résztvevő beton tetőcserepek, melyek az aktuális termékkatalógusban szereplő áron választhatóak: VERONA, KAPSTADT, HEIDELBERG, GÖTEBORG
  • Az akcióban megjelölt CREATON rendszerkiegészítő termékek közül (kúpalátét, szellőzőcserép, hófogó, kerámia tetőátvezető elem, fal- és kéményszegély, alumínium szellőzőszalag) legalább hármat – a tető szakszerű kivitelezéséhez szükséges mennyiségben – kell választani a kedvezmény érvényesítéséhez az aktuális termékkatalógusban szereplő áron.
  • 80-150 m2 sajtolt kerámia, és beton cserép vásárlása esetén 1 tekercs (75 m2) , 151-250 m2 cserép vásárlása esetén 2 tekercs (összesen 150 m2), 250 m2 felett 3 tekercs (összesen 225 m2) CREATON UNO tetőfóliát adunk ajándékba.
  • A függő ereszcsatorna rendszer aktuális termékkatalógusban szereplő árából 50% kedvezmény jár.
  • A függő ereszcsatorna rendszert és a tetőfóliát az akció ideje alatt díjmentesen szállítjuk ki.

 

 

ÉRDEKEL AZ AJÁNLAT!

Lépjen velünk kapcsolatba és kollégánk hamarosan keresni fogja!

Itt megtekintheti: Adatkezelési tájékoztató

 

CREATON PÁRAÁTERESZTŐ TETŐFÓLIÁK

 

UNO

DUO

TRIO

QUATTRO

A kész tető akkor lesz vízbiztos és hosszútávon biztonságos, ha annak láthatatlan része, az alszerkezet kialakítása maga is vízbiztos. A hosszútávon tartós tetőhöz tehát az 50 év garanciával gyártott CREATON kerámia tetőcserép és a tetőfedő szakértelmén kívül szükséges a szakszerű alszerkezet, és a különböző igénybevételekre tervezett tetőfólia („UNO”, „DUO”, „TRIO”, „QUATTRO”) is! 

Jelenlegi akciónkban a CREATON UNO fóliát ajándékba adjuk.

 

 

A CREATON FÜGGŐ ERESZCSATORNA rendszerRe - 50% kedvezmény

 

A CREATON függő ereszcsatorna könnyen és gyorsan szerelhető komplett rendszer széles elemválasztékkal. Kétféle alapanyagban és keresztmetszetben is megtalálható, bármely színű és típusú CREATON tetőfedési anyaghoz található színben alkalmazkodó, hosszú élettartalmú, magas minőségű függő ereszcsatorna. 

Jelenlegi akciónkban bármely függő ereszcsatorna rendszert is választja - a tetőfelülethez szükséges mennyiségben, - 50% kedvezményt adunk annak árából!

Kerámia TETŐCSEREPEK

Vállalatunk már több mint 130 éve a kerámiacserép gyártás specialistája. A CREATON-nál a cserépgyártást úgy tökéletesítettük, hogy első osztályú természetes termékeket kínálunk a legkiválóbb minőségben: a hamisítatlan nyersanyagoknak és a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően.

BETON TETŐCSEREPEK

A tömörített, ultrakemény felületi rétegnek köszönhetően időjárás-, fagy- és UV állóak, ezáltal színtartóak. Nem éghetőek, nem eresztik át a vizet és saját súlyuknál fogva viharállók, így különösen biztonságosak.

RENDSZERKIEGÉSZÍTŐK

Kínálatunkban minden elem megtalálható, ami valóban biztonságossá és széppé tehet egy tetőt. Esztétikus, hosszú élettartamú kiegészítőink bármely CREATON fedési anyagú tetőhöz alkalmazhatóak.