SZAKÉRTELEM ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

A CREATON ma a több mint 20 országban jelenlévő francia TERREAL Csoport tagja, gyártási tapasztalata meghaladja a 150 évet. Magyarországon a legjobb hazai agyagra épült két, csúcsminőségű technológiával felszerelt gyárból 2005 óta több millió darab tetőcserép került több ezer elégedett vevő tetőjére.

 

Filozófia

FILOZÓFIA

Vásárlóinkkal együttműködve a számukra legjobb megoldást biztosítjuk a tető kialakításában. Annak érdekében, hogy a CREATON továbbra is vezető szerepet töltsön be Európa tetőpiacán megteszünk mindent és egységes márkanév, a CREATON alatt kínáljuk széles- és sokoldalú termékválasztékunkat.

CREATON - Tetőben otthon

CREATON. TETŐBEN OTTHON.

Vezető márkaként egyedi lehetőségek sorát kínáljuk: mindent egy kézből. Olyan tetőszakértővé kívánunk válni, aki vevőinek a legszélesebb termékválasztékot tudja biztosítani, legyen szó kerámiacserepekről vagy beton tetőfedő anyagokról. Széles termék-, szín-, felület- és tartozékválasztékunk minden igényhez valódi CREATON megoldást kínál. 

CREATON Történelem

CREATON TÖRTÉNELEM

A CREATON több mint 130 éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó, amely a francia TERREAL Csoport tagja. Vállalatunk a minőségi beton tetőfedő anyagok gyártásában is több évtizedes tapasztalattal rendelkezik.

Ismerje meg a CREATON történelmét!

Minőség, munkabiztonság, környezet és energetikai politika

MINŐSÉG, MUNKABIZTONSÁG, KÖRNYEZET ÉS ENERGETIKAI POLITIKA

Társaságunk, a CREATON South-East Europe Kft. alapvető célja, hogy stabil, hosszú távon eredményes vállalkozásként a CREATON márkanév erősítésével innovatív, vezető szerepet töltsön be az építőiparon belül a tetőfedő és homlokzat-burkolati termékek piacán. Ezt, az egyre szigorodó jogszabályok, elvárások, a folytonosan változó vevői/piaci igények és érdekelt feleink követelményeinek kielégítése mellett a fenntartható fejlődés, a folyamatszemléletű megközelítés és a kockázatalapú gondolkodásmód stratégiájával igyekszünk elérni a rendelkezésünkre álló erőforrások felhasználásával.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!