TERMÉKEK

A CREATON több mint 130 éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó, amely a francia TERREAL Csoport tagja. Vállalatunk a minőségi beton tetőfedő anyagok gyártásában is több évtizedes tapasztalattal rendelkezik.

KERÁMIA TETŐCSEREPEK

KERÁMIA TETŐCSEREPEK

A CREATON már több mint 130 éve a kerámiacserép gyártóinak specialistája. A CREATON a cserépgyártást úgy tökéletesítette, hogy a partnereinek első osztályú természetes termékeket kínál a legkiválóbb minőségben: a hamisítatlan nyersanyagoknak és a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően. Így fejleszti tovább az évtizedes kulturális örökséget – a partnerei érdekében.

BETON TETŐCSEREPEK

BETON TETŐCSEREPEK

Gazdaságos és biztonságos tetőmegoldást keres? Nálunk megtalája: CREATON betoncserepek. A tömörített, ultrakemény felületi rétegnek köszönhetően időjárás-, fagy- és UV állóak, ezáltal színtartóak. Nem éghetőek, nem eresztik át a vizet és saját súlyuknál fogva viharállók, így különösen biztonságosak.

OKOS NAPELEMRENDSZER

okos napelemrendszer

A CREATON okos napelemrendszere esztétikusan a tetősíkba integrálható, új és felújítandó épületek tetőszerkezetébe is gond nélkül beépíthetők. A napelemrendszer a tetőcseréphez hasonlóan védi az épületet a külső behatásoktól, valamint az így nyert napenergiát felhasználva segít fenntarthatóvá tenni otthonát. Biztonságos működését a legújabb mikroinverteres technológia garantálja.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!