Rólunk mondták

RÓLUNK MONDTÁK

Munkánk eredményességének bizonyítékai elégedett partnereink. Az építészek, tetőfedő szakemberek, kereskedők véleménye is különösen fontos számunkra. Ők így látnak minket.

ÉPÍTÉSZEK

FÜLÖP ZSUZSANNA - EGYETEMI DOCENS

FÜLÖP ZSUZSANNA - EGYETEMI DOCENS

A „CREATON” név egy cég, illetve egy termékcsoport megjelölésén túl számomra széleskörű szakmai-emberi kapcsolatrendszert is jelent, amelyet leginkább három szóval tudnék jellemezni: minőség, megbízhatóság, tartósság.
A minőségteremtés igénye a CREATON South-East Europe Kft. valamennyi tevékenységében megjelenik: a kiváló termékekben, szakmai tájékoztatásban, katalógusokban, a magas színvonalú, gördülékenyen lebonyolított szakmai rendezvényekben, pályázatokban.
Meggyőződésem, hogy megbízhatóság, bizalom nélkül nem folytatható eredményes, hatékony együttműködés. A CREATON South-East Europe Kft.-vel hosszú évek óta tartó, konkrét feladatokat, vállalásokat tartalmazó szakmai munkám kapcsán azt tapasztaltam, hogy a megbeszélések során hozott döntések kivétel nélkül megvalósultak, a kimondott szónak a „Creatonnál” súlya van.
A tartósság mai világszemléletünkben ellentmondásos fogalomnak tűnik. Szeretnénk mindig valami újat, mást viselni, használni, mert úgy véljük, hogy ez „fejlettebb”, mint a régi. Sajnos így sokszor elvetjük, leromboljuk meglévő értékeinket. A CREATON bátran vállalja a hagyományok megőrzését, de nem utasítja el az innovációt sem. Ezt a szemléletet nem csupán a termékgyártásban követi, hanem az emberi-szakmai kapcsolatok terén is. Többek között így dolgoznak együtt évek óta a CREATON pályázatok értékelő bizottságai, amelyekben a régi kapcsolatok ápolása mellett lehetőség nyílik nagyobb távlatokba kitekintő, új, érdekes és izgalmas szakmai tapasztalatok szerzésére is.

JÁNOSI JÁNOS - YBL ÉS PRO ARCHITECTURA DÍJAS ÉPÍTÉSZ

JÁNOSI JÁNOS - YBL ÉS PRO ARCHITECTURA DÍJAS ÉPÍTÉSZ

Az agyag ősidőktől fogva meghatározza az alkotó ember és természet viszonyát. A CREATON cserepek kapcsán két dolog jut eszembe: anyag és személyesség.
Szeretek a munkáim során természetes anyagokat használni, szeretem, ha a házaim tetejéről lefolyik a víz és szeretem, ha az építés folyamán személyes kapcsolatokat tudok kialakítani. Mert mindezektől jobb lesz a ház.
Wass Albert szavaival: "Mert a legnagyobb örökség, amit adni lehet az utódnak, az otthon. Egy ház, egy akármilyen ház. De olyan, amelyiknek falát, tetejét aggódás, szeretet, gondoskodás és a jövendő bizakodó hite emelte föl."
Mindezek szellemében szeretek dolgozni és ebben sokszor partner a CREATON!

KERTÉSZ ANDRÁS TIBOR - DLA ÉPÍTÉSZ

KERTÉSZ ANDRÁS TIBOR - DLA ÉPÍTÉSZ

Tervezéskor már a koncepció kialakításakor is konkrét anyagokban gondolkodom. Az anyag a koncepció része. Ez nagyon fontos számomra, sokszor meghatározó és oda-vissza hat a koncepció alakulására.
Mindig örülök, ha olyan szakemberekkel találkozom termékgyártók részéről, akik nem csak felszínesen ismerik a terméküket, de értik és érzik, hogy a tervező mit is vár az adott pillanatban tőlük, értéktöbbletet tudnak az együtt gondolkozáshoz hozzátenni.
A CREATON termékcsalád eddig főleg a táblás burkolataival jelent meg a munkáimban. Az anyagok nem csak jók és minőségiek, de az igazán jó  tervezéshez szükséges szakmai támogatás is mindig megjön idejében.

TETŐFEDŐK

HARMADÁS KORNÉL

HARMADÁS KORNÉL

"Magánemberként szeretem a természetet, ez által szívesen dolgozom fával és egyéb természetes anyaggal. A CREATON-nál ezt is megkapom, és mellé azt a figyelmet, ami a munkámhoz szükséges.

A szín és forma választéka több mint elég. Minden igényt kielégít, amivel egy időtálló, műszakilag tökéletes, és harmóniában gazdag tetőt lehet megalkotni. Hálás vagyok a megrendelőknek és a CREATON-nak az eddigi közös munkákért, és bizalommal tekintek a jövő felé."

PAHOCSA KÁLMÁN

PAHOCSA KÁLMÁN

"A CREATON fő profilja a kerámiacserepek gyártása, amely kibővült palával, EQUITON lapokkal, páraáteresztő fóliákkal és komplett kiegészítő rendszerekkel, széles portfólióval és magas minőséggel.
Tetőszépségversenyükön színvonalas pályaművek kerülnek díjazásra, melyek az ÉMSZ nívódíján is kiváló eredményeket érnek el. Csapatommal együtt kimagasló eredményekkel büszkélkedhetek, s ezen sikerekhez a CREATON minőségi termékei nagymértékben hozzájárultak."

NESÓ LÁSZLÓ

NESÓ LÁSZLÓ

"Amióta Magyarországon jelen van a Creaton cserépgyártó cég, azóta partneri kapcsolatban állok velük. Folyamatosan bővül termékpalettájuk, megfelelve az egyre változó igényeknek, melyek magában foglalják a régi hagyományos formákat és a legújabb szín- és formai világot. Hagyományos agyagcserepektől a beton cserepekig, homlokzatburkoló anyagokon át a palafedés anyagainak választéka is megtalálható kínálatukban. Komplett tetőrendszert ajánlanak, minimális műanyag elem felhasználásával, ezzel is csökkentve a magunk után hagyott ökológiai lábnyomot, beleértve a csomagoló anyagokat is. A tető elemek egy életre szólnak, 50 év garanciával. Az elmúlt évtizedek alatt minőségi kifogással nem találkoztam. A cég részéről mindig rugalmas, segítőkész hozzáállást tapasztaltam. Bizalommal fordulhattam a területi képviseleten dolgozó szakemberekhez, ajánlom ha építkezik, vagy felújít keresse őket."

KOVÁCS SÁNDOR

KOVÁCS SÁNDOR

"A CREATON Kft. egyedülálló termékpalettát vonultat fel színben és formában egyaránt a kerámia cserép szegmensben. Itt mind a megrendelő, mind a tetőfedő megtalálja a neki megfelelő terméket. Megtalálhatóak itt a költségtakarékos egy oldalon hornyolt, a tetőfedők által kedvelt nagy törőszilárdságú sajtolt körben hornyolt tetőcserepek, melyeket az átlagosnál alacsonyabb hajlásszögre is fel lehet rakni.
És végül az én kedvencem a horony nélküli húzott síkcserepek, amiből majdnem minden fajta íves és hullámos tető befedhető. Azért nőtt a szívemhez ez a termék, mert ezidáig már három nívódíjas munkát is készítettem belőle. Tehát bátran ajánlom ezeket a tetőcserepeket minden házépítőnek és kivitelezőnek egyaránt."

TROMBITÁS ZOLTÁN

TROMBITÁS ZOLTÁN

A CREATON névvel és tetőcseréppel a tetőfedő anyag Magyarországi forgalmazásakor ismerkedtem meg. Akkor szembesültem azzal, hogy a többi kerámia cseréppel szemben mennyivel más ez a termék. Nagyobb a szilárdsága, pontosabb méret, gazdagabb forma és színvilág. Szinte bármilyen formájú és hajlásszögű tetőre, legyen az klasszikus vagy modernebb, találunk hozzá való CREATON cserepet. A tartozékokkal, kiegészítőkkel, azok szakszerű beépítésével, teljes beázás mentes tetőket lehet készíteni. Ha lehet, én a klasszikus tetőformákat részesítem előnyben,ehhez pedig a jól bevált hódfarkú tetőcserepet szeretem használni.

KERESKEDŐK

LANG ÉPÍTŐANYAG KERESKEDÉS (ÚJHÁZ CENTRUM)

LANG ÉPÍTŐANYAG KERESKEDÉS (ÚJHÁZ CENTRUM)

"Kedvelem a CREATON termékeket és céget, mert megbízható minőséggel és következetes üzletpolitikával jelennek meg a piacon. Ezáltal cégünk is megtalálja számítását és vásárlóinknak is nyugodt szívvel ajánljuk a terméket." - Ábrahám Gábor, Kereskedelmi vezető

SZIGET-BAU KFT.

SZIGET-BAU KFT.

"Az egyik legfontosabb támpont a munkánk a során a vásárlóink visszajelzése. Ez a CREATON kapcsán – akár magánvásárlói, akár kivitelezői részről – szinte minden esetben nagyon pozitív!" - Litter Károly

MAGÁNFELHASZNÁLÓK, TOVÁBBI PARTNEREK

HORVÁTH TAMÁS, POLGÁRMESTER (TÁC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA)

HORVÁTH TAMÁS, POLGÁRMESTER (TÁC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA)

Tác Község Önkormányzata 2017-ben pályázott a Várépítő Pályázat keretében az általunk fenntartott Integrált Autista Gyermekeket Foglalkoztató Ház tetőfelújításához CREATON Hortobágy tetőcserépre. A nyertes pályázat után kerültem kapcsolatba a CREATON South-East Europe Kft. képviselőivel. Augusztus hónapban sikerült a szakmai tanácsaik mellett helyi mesteremberekkel és az ÉMSZ tagjaival a kivitelezési munkákat elvégeztetnünk. Bevallom őszintén, eddig nem sokat tudtam a CREATON cserepekről, de a kivitelezési munkák alatt tapasztalt személyes találkozások, valamint az ácsmesterek és településünk lakóinak véleménye alapján Képviselő-testületünk úgy döntött, hogy a későbbiekben a felújításon áteső vagy új építésű közintézményeinket szintén a CREATON Hortobágy tetőcseréppel fedeti le. A 2018-ban átadásra kerülő új Egészségházunk, a felújításra kerülő Általános Iskolánk és Óvodánk tetőhéjazata már a CREATON South-East Europe Kft. Hortobágy tetőcserép fedését kapja, ezzel hozzájárulva az egységes falukép kialakításához. Öröm és nagy segítség számomra a cég képviselőivel kialakított jó kapcsolat, mellyel szakmai segítséget nyújtanak számunkra a későbbi beruházásainkhoz.

PUCHINGER-KANYÁR CSALÁD, HÁRSKÚT

PUCHINGER-KANYÁR CSALÁD, HÁRSKÚT

Bakonyi házunkhoz Creaton Hortobágy és Balance cserepet is vásároltunk. Az általuk gyártott kerámia tetőcserép méltó eleganciával és meghittséggel társul szép környékünkhöz.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!