Inspirációk és megoldások

INSPIRÁCIÓK ÉS MEGOLDÁSOK

Épp a megfelelő tetőt keresi? 

Újat épít vagy felújít és még nem találta meg a megfelelő megoldást? Engedje meg, hogy a CREATON széles választéka inspirálja Önt! Fedezze fel a tetők világát! A CREATON átfogó termékpalettája végtelen megoldást kínál minden tetőtípusra, legyen szó kerámia vagy beton tetőcserepekről.

Melyik tető illik Önhöz? A modern, a rusztikus vagy a mediterrán – mindegy, hogy vidéki faházat, modern városi villát vagy mediterrán stílusú otthont épít, a CREATON minden esetben a tökéletes tetőt biztosítja prémium minőségben. Tekintsen be referenciáink világába, és találja meg a saját stílusát!

 

Melyik tető illik Önhöz?

MELYIK TETŐ ILLIK ÖNHÖZ?

Melyik anyagból készült tető illik leginkább Önhöz? Melyik stílus tetszik Önnek? Engedjen a különböző stílusok és tetőmegoldások csábításának és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb tetőt! 

Partnereinknek

PARTNEREINKNEK

Legyen Ön építkező, tetőfedő, építész vagy mezőgazdasági felhasználó, mi mindenki számára összegyűjtöttük a leghasznosabb információkat.

Professzionális eszközök

PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖK

Az ingyenesen használható CREATON eszközök megkönnyítik a mindennapokat, tervezze meg házát a CREATON tető- és homlokzattervezője segítségével!

tippek és trükkök

TIPPEK, TRÜKKÖK ÉS SZAKMAI HÍREK

Praktikus tippek, hírek és segítő eszközök, melyek hatékonyan támogatják az építkezőket, tetőfedőket, építészeket, vagy akár a mezőgazdaságban dolgozó gazdákat is.

TERMÉKVÁLASZTÉK

A CREATON egyedülállóan széles kerámia tetőcserép választékot kínál, melyhez átfogó tartozékprogram,  kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások társulnak.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!