Filozófia

FILOZÓFIA

Vásárlóinkkal együttműködve a számukra legjobb megoldást biztosítjuk a tető kialakításában. Annak érdekében, hogy a CREATON továbbra is vezető szerepet töltsön be Európa tetőpiacán megteszünk mindent és egységes márkanév, a CREATON alatt kínáljuk széles- és sokoldalú termékválasztékunkat.

  • Egyedüliként biztosítunk komplett megoldást akár a legalacsonyabb hajlásszögű tetők esetében is, a vevőink számára legjobb megoldásokra törekszünk.
  • Sokoldalúságunk révén, az egyedi termékpalettánk végtelen kombinációt és tervezési lehetőséget biztosít partnereinknek.
  • Rendszerekben gondolkozunk: vevőink számára rendkívül előnyösek univerzális rendszerelemeink - a tető teljes egészére vonatkozóan.
  • Folyamatosan megújulunk: innovatív fejlesztéseink révén hatással vagyunk a megújulásra és ezáltal partnereink sikereihez is aktívan hozzájárulunk.
  • Mindent a vevőért: a legszélesebb értékesítési és tanácsadó csapattal segítjük partnereinket, kiemelt figyelmet fordítva a személyes kapcsolatok kialakítására és megerősítésére.
  • Egy cél vezérel bennünket: magasan képzett munkatársaink a szakmai hozzáértés mellett motiváltak és elkötelezettek, hisznek a márka erejében és együtt erősítik azt. Hozzáadott értéket teremtünk.
  • Mindent megteszünk, hogy a CREATON a magas elvárásokat támasztó versenyben megtartsa vezető pozícióját. Minden tekintetben.
Filozófia

TERMÉKVÁLASZTÉK

A CREATON egyedülállóan széles kerámia tetőcserép választékot kínál, melyhez átfogó tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások társulnak.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!