Műemléki felhasználás

TETŐFELÚJÍTÁS TÖRTÉNELMI KÖRNYEZETBEN

Műemlékek és történelmi épületek felújítása esetén elsődleges feladat az eredeti állapot helyreállítása. A CREATON termékválasztékában elérhető hódfarkú és hornyolt kerámia tetőcserepek segítségével ezen feladat szakszerűen kivitelezhető.

HAGYOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ

A hódfarkú cserepek a tetőfedésben a hagyományos formavilág megtestesítői, ezért jelennek meg a felújított műemlékeken mind a mai napig szinte kizárólagosan, illetve igen gyakran történelmi környezetben is.

 

A természetes antik hatás közvetlenül a beépítés után már érezhető. A hagyományok tisztelete mellett az innovációról sem szükséges lemondanunk, hiszen a tradicionális formák sokszínűsége mellett a különleges vágási formák nyújtanak további megoldást a történelmi épületek felújításakor.

További érvek a CREATON kerámia tetőcserepek használata mellett:

 

  • természetes és környezetkímélő,
  • beégetett tartósság és védelem,
  • viharálló biztonság,
  • változatos vágási formák,
  • különleges színmegoldások (exkluzív Noblesse).
Műemléki felhasználás

TERMÉKVÁLASZTÉK

A CREATON egyedülállóan széles kerámia tetőcserép választékot kínál, melyhez átfogó tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások társulnak.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!