CREATON

MIÉRT A CREATON?

Ha a CREATON tetőfedő anyagok között válogat, biztosan megtalálja otthonához, ízléséhez illeszkedő, igényeinek legjobban megfelelő tetőfedő anyagot. A döntésben segítenek szakértő munkatársaink és vevőként is felhasználható professzionális tervezési segédleteink, szolgáltatásaink.

Ha a CREATON-t választja, a szépséget és a magas műszaki minőséget, a hosszú garanciát és egy több emberöltőre szóló tetőt választ. CREATON. Tetőben otthon.

SZAKÉRTELEM ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

SZAKÉRTELEM ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

CREATON ma a több mint 20 országban jelenlévő francia TERREAL Csoport tagja, gyártási tapasztalata meghaladja a 150 évet. Magyarországon a legjobb hazai agyagra épült két, csúcsminőségű technológiával felszerelt gyárból 2005 óta több millió darab tetőcserép került több ezer elégedett vevő tetőjére.

RÓLUNK MONDTÁK

RÓLUNK MONDTÁK

Munkánk eredményességének bizonyítékai elégedett partnereink. Az építészek, tetőfedő szakemberek, kereskedők véleménye is különösen fontos számunkra. Ők így látnak minket.

TÁMOGATÁS ÉS SZAKTANÁCSADÁS

TÁMOGATÁS ÉS SZAKTANÁCSADÁS

Keresse a CREATON felkészült, Önhöz legközelebbi szaktanácsadóját. Munkatársaink segítenek a megfelelő tetőfedőanyag kiválasztásában, a szükséges mennyiségek meghatározásában, a hozzáértő tetőfedő megtalálásában, illetve bármilyen műszaki kérdésben, telefonon vagy e-mailben!

TERMÉKVÁLASZTÉK

A CREATON egyedülállóan széles kerámia tetőcserép választékot kínál, melyhez átfogó tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások társulnak.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!