Építkezőknek

CREATON. TETŐBEN OTTHON.

 

A CREATON több mint 130 éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó, amely a francia TERREAL Csoport tagja.

TETŐFEDŐ ANYAGOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK SZÉLES VÁLASZTÉKA

A  CREATON tetőfedő anyagai közül válassza a természetes szépségű kerámia tetőcserepet!

Kerámia tetőcserepeink környezetbarát alapanyagból, hosszútávra kínálnak esztétikus tetőmegoldást.

 

Ha a CREATON mellett dönt:

 • minőségében kifogástalan terméket kap, hosszútávú garanciára és termék élettartamra számíthat,
 • a CREATON rendszer kiegészítői és tartozékai alkalmazásával nem csak szép, hanem műszakilag is tökéletes, tűz- és viharálló tetőt kap,
 • az alkalmazott mérnöki és ipari formatervezői részletek egyes termékeket különösen alkalmassá tesznek alacsony hajlásszögű tetők készítésére is,
 • segítséget nyújtunk a bontási munkák során keletkező azbeszt tartalmú veszélyes anyagok szak- és szabályszerű elhelyezésében.
Melyik tető illik Önhöz?
Inspiráló színek

INSPIRÁLÓ SZÍNEK

Egyedi tetőszínre gondolt? Esetleg a klasszikus színeket kedveli? Netán még nem tudott dönteni?

 

A CREATON komplett tetőmegoldásokat nyújt: valóra váltjuk a színekre vonatkozó elképzeléseit is. A natúr színektől kezdve a markánsabb színeken át egészen a sötét, mély árnyalatokig mindent megvalósíthat Velünk! Tekintse meg a CREATON kerámia tetőcserép referenciáit!

A klasszikus színárnyalatoktól a kreatív megoldásokig

A CREATON kerámiacserép 4 színirányzata – Natúr, NUANCE, FINESSE és NOBLESSE – akár az egészen új, formabontó tetőkivitelezési megoldásoknak is megfelel. Ehhez járulnak hozzá a CREATON által felhasznált, kiváló minőségű engób- és glazúr alapanyagok, valamint a precíz égetési eljárás, mely biztosítja az egyenletes színkialakítást.

SZÁMOS SZÍN ÉS FORMA, STÍLUS ÉS FELÜLET

A CREATON mindenre megoldást nyújt! Válasszon az épület jellegének, stílusának és az Ön igényeinek megfelelő tetőhöz kerámia tetőcserepet!

Nincs két egyforma tető!

 • Lehet a tetőfedő anyag sík vagy hullámos, klasszikus vagy modern, kedvére válogathat a kreatív felületek, színek és vágási formák között.
 • Minden tetőfedő anyaghoz kiegészítők és tartozékok széles választéka áll rendelkezésre, amelyek esztétikailag széppé, műszakilag pedig tökéletessé teszik a tetőt.
 • Válasszon kiváló szakembert a CREATON ajánlott tetőfedői közül!

Kérje felkészült Szaktanácsadóink segítségét a fedési anyag kiválasztásában, az anyagszükséglet meghatározásában, műszaki kérdésekben, telefonon vagy e-mailben!

Inspiráló színek
Gyors és könnyű beépítés

GYORS ÉS KÖNNYŰ BEÉPÍTÉS

A tető szakszerű kivitelezése kulcsfontosságú. A tetőfedő számára fontos a gyors és könnyű beépítés lehetősége, mivel ez hatékonyabbá teszi a munkát, csökkenti a hibalehetőséget. Nem utolsósorban az építtető számára költség- és időmegtakarítással jár.

A tető egy rendszer, nemcsak a tetőcserepeket jelenti, a kiegészítők, tartozékok beépítésével válik kompletté. Az elemeknek műszakilag és esztétikailag is összefüggő, látványban is lenyűgöző egységet kell alkotniuk. A CREATON termékválasztékát úgy alakították ki, hogy könnyen beépíthető legyen, ne legyen szükség időigényes műszaki megoldásokra.

A könnyű- és gyors beépítésen kívül fontos szempont a műszaki lehetőségek szakszerű alkalmazása, hogy egy kifogástalan, az időjárás hatásaival szemben ellenálló, ugyanakkor optikailag is minden igényt kielégítő tető kerüljön ki a tetőfedő szakember kezei közül.

TERMÉKVÁLASZTÉK

A CREATON egyedülállóan széles kerámia tetőcserép választékot kínál, melyhez átfogó tartozékprogram,  kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások társulnak.

FELÚJÍTÁS - ELŐTTE ÉS UTÁNA

A CREATON termékek nem csak új épületek fedéséhez, hanem meglévők felújítására is alkalmazhatóak. A tetőfelújítás megkezdése előtt számos kérdést kell tisztázni:

 • Milyen építési előírásokkal kell számolni?
 • Megoldható-e, hogy az eredeti tetőszerkezet részben, vagy egészben megmaradjon?
 • Figyelembe vehető-e a tető az épület szigetelésében, energia háztartásában?
 • Milyen stílusú, anyagú tető illik az épülethez?
 • Milyen várható költségekkel kell számolni?
 • A meglévő tető bontása során keletkező veszélyes anyagokat (azbeszt) hogyan lehet szak- és szabályszerűen elhelyezni?
 • Melyik tetőfedő szakember végezze a kivitelezést?
 • Hol lehet beszerezni a CREATON termékeket?
 • Milyen határidőre és szállítási feltételekkel lehet a CREATON termékekhez hozzájutni?

Fenti kérdések tisztázásában segítséget nyújthatnak műszaki és értékesítési kérdésekben felkészült szaktanácsadóink.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!