Mivel jár egy tetőfelújítás?

PALACSERE PROGRAM - A CREATON VESZÉLYES HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSI PROGRAMJA

Az egészségre káros azbeszt és bitumen tartalmú tetők felújítására az egyetlen, mind a lakók, mind a környezet számára megnyugtató megoldás a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása. Ennek megoldására kínálja a CREATON a veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatását, melyet a Design Kft.-vel együttműködve rendkívül kedvezményes áron biztosít azon ügyfeleknek, akik CREATON kerámia tetőcserepet vásárolnak.

Ha tetőfelújításba kezdünk, számtalan kérdésben kell döntenünk, számtalan feladat áll előttünk.

Akik pedig azbesztes palatető felújításán gondolkodnak, még az ezzel járó problémákkal is meg kell birkózzanak.

 

NE KONZERVÁLJUK: EGYETLEN MEGOLDÁS A BONTÁS

Elavult, töredezett, egészségre káros bitumen zsindellyel, -hullámlemezzel fedett, illetve azbeszt tartalmú palatetőjű épületek tulajdonosait ugyanis gyakran az tartja vissza a tetőfelújítástól, hogy a veszélyes hulladéknak számító tetőfedő anyag bontása, kezelése szigorú szabályokhoz, engedélyhez kötött. Ráadásul a szabályos elszállítást és ártalmatlanítást is csak az országszerte erre szakosodott néhány cég végezheti, mindez költséges és bonyolult szervezést igényel.

A CREATON megoldást keresett arra, hogy az egészségre káros palatetőjük felújítását kezdők, legyen szó az ország bármely pontjáról, megfelelő módon gondoskodhassanak a veszélyes anyagok kezeléséről. A cég megállapodást kötött az ilyen bontott anyagok elszállítását és ártalmatlanítását engedéllyel és szakszerűen végző céggel, a Design Kft.-vel. Ennek keretei között a CREATON partnerei a piaci árakhoz képest kedvezményes áron vehetik igénybe a bontás után a veszélyes hulladék szállítási- és ártalmatlanítási szolgáltatást.

Kérjük, hogy tekintse meg információs felületünket, ahol lépésről-lépésre tájékoztatjuk a veszélyes hulladék elszállításával kapcsolatos teendőkről, illetve az Általános Részvételi Feltételekről.

 

A Veszélyes hulladék elszállítását közvetlenül megrendelheti a DESIGN KFT. weboldalán:

palacsere-program