Felújítás - előtte és utána

milyen stílusú tetőt szeretnék?

a tetőcserép formájA

A tető adja meg a ház karakterét, és ugyanez fordítva is igaz.

Az egymáshoz illeszkedő stílusú alaprajz, homlokzat, ablakok és tető semmivel nem összehasonlítható összhangot teremt. Ha álmainkban egy modern, új hullámos ház szerepel, ahhoz kiválóan passzolnak az egyszerű, egyesen vágású tetőcserepek. A hagyományos, tradicionális vonalat a szegmensvágású vagy kerekvágású cserepek képviselik, míg felújításhoz könnyű klasszikus stílust ajánlunk. Újépítésű házak esetében, letisztult hatásának köszönhetően a nagy formátumú cserepek számítanak népszerű választásnak. 

A CREATON-nál minden tetőcseréphez megtalálhatóak a hozzá illő gyári kiegészítők, így ha a stílus már megvan, nem kell kompromisszumot kötni. 

a tetőcserép Színe

Színválaszték tekintetében a CREATON termékcsaládnak nincs párja. 

A natúrvörös felület mellett meleg szívvel ajánljuk engóbozott és üvegmázas tetőcserepeinket is, több mint 100 színvariációban. Az engóbozott cserepek színállandóságáról és felületének tartósságáról az agyagiszap (más néven engób) gondoskodik, amely egyben selyemfényt is kölcsönöz a tetőnek. Az egyrétegű (Finesse) vagy kétrétegű (Noblesse) üvegmáznak köszönhetően a cserepek felülete tükörsima, könnyen tisztítható, vízlepergető hatású. Nem mohásodik, savnak, lúgnak és UV sugárzásnak is tartósan ellenáll.

A hagyományos natúrvörös tetőcserép mindig kiváló választás, de nem szabad elmennünk szó nélkül a szürke és annak árnyalatainak térnyerése mellett. Utóbbiak az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak. Míg a natúrvörös szín egybeolvadt a hagyománnyal, a szürke vagy akár fekete cserepeket a modern stílussal azonosítják. Az alábbi képeken azonban tökéletesen megmutatkozik, hogy bármit is választunk, a végeredmény lenyűgöző lesz. 

A CREATON termékválasztékában elérhető kerámia tetőcserepek széles választéka mind megfelel az alábbi elvárásoknak:

  • kiváló minőség,
  • garancia,
  • akár 10 fokos tetőhajlásszög esetén is alkalmazható,
  • viharállóság,
  • tűzállóság,
  • egyedi vágási formák,
  • széles színskála,
  • különböző felületi kialakítások,
  • kiegészítő rendszerelemek széles választéka.

 

A végső döntés meghozatala előtt, kérjük keresse fel Szaktanácsadónkat, illetve tekintse meg a CREATON referenciáit!

TERMÉKVÁLASZTÉK

A CREATON egyedülállóan széles kerámia tetőcserép választékot kínál, melyhez átfogó tartozékprogram,  kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások társulnak.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!