Mezőgazdasági felhasználóknak

MODERN KERÁMIA TETŐ A MEZŐGAZDASÁGBAN IS

Nem idegen a kerámia alapanyagú tetők alkalmazása a mezőgazdaságban sem. A CREATON nagyméretű kerámia cserepei alkalmasak nyugodt, egyszerű, nagyméretű tetők gazdaságos fedésére is. Egységes, megnyugtató fedési képe az igényes mezőgazdasági létesítmény díszévé válik.

A CREATON kis formátumú kerámia termékei, így a különféle hódfarkú cserepek, kitűnően alkalmazhatók igényes lovardák, lovas panziók, élménytanyák reprezentatív épületeinek fedési anyagaként.

Mezőgazdasági felhasználás

HAGYOMÁNYOS FORMAVILÁGTÓL A NAGY MÉRETŰ CSEREPEKIG

A vidéki táj és a mezőgazdasági épületek jellegzetes tetőfedő anyaga, a többezer éves múlttal rendelkező, hagyományos hódfarkú kerámia tetőcserép. Ezek mellett a CREATON számos kedvező árú, nagy- és mega méretű kerámia tetőcserepe között válogathatunk, amelyekkel gyors és gazdaságos akár a felújítás, akár új tető építés.

Hagyományos méretű vagy mega méretű, hullámos vagy sima tetőfelület, ha a kerámia tetőcserépben gondolkodunk, a színek, formák és felületek sokasága között keresgélhetünk.

És egy ma már közel nem speciális felhasználás: a CREATON tetőcserepei 10°-os, néhány cseréptípus esetén, Magyarországon egyedülálló módon, akár 7°-os tetőhajlásszög fedésére is alkalmasak, amely tetőhajlásszög gyakori mezőgazdasági épületek esetén is.

Mezőgazdasági felhasználás

ENERGIA ÉS KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS MODERN TETŐVEL

A tetőszerkezet energetikailag átgondolt felújításával pénzt takaríthatunk meg. A helyesen átszellőztetett tető ugyanis hozzájárul a belső páratartalom szabályozásához, például télen közel 20%-os hőveszteségtől kíméljük meg magunkat. Az esetlegesen szükséges nyári hűtés költségéről már nem is beszélve.

A tető tartóssága sem lehet kérdés
Ne károsítsák az időjárás hatásai, ne szennyeződjön el könnyen, ne támadhassa meg gomba és más élősködő, és persze sokáig olyan színű legyen, mint amikor megépíttettük. Ezeket az elvárásokat maga a több ezer éve az építésben használt anyag a kerámia teljesíti. A környezeti hatásokkal szemben a tetőcserepet pedig a gyártás során annak felületébe égő természetes anyag, az engób teszi még ellenállóbbá.

A CREATON kerámia cseréppel épült tetők 50 év múlva is eredeti szépségűek és változatlan minőségűek, de hasznos élettartamuk évszázadnyi.

TERMÉKVÁLASZTÉK

A CREATON egyedülállóan széles kerámia tetőcserép választékot kínál, melyhez átfogó tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások társulnak.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!