Megbízható szakembert manapság nehéz találni, de mi a CREATON-nál segítünk Önnek! 

Mire figyeljünk, ha szakembert keresünk?

Bármilyen szakember keresésekor a vevők szempontjából a két legfontosabb kritérium a megfizethető ár és a munka megfelelő időzítése. 

Javasoljuk, hogy  3 tetőfedőtől kérjen ajánlatot a munka elvégzésére, és beszéljen velük személyesen is. Nem elegendő, hogy a szakember tudása és tapasztalata megfelelő legyen. A gördülékenyebb munkavégzés miatt fontos, hogy a személyiségünk is passzoljon a kivitelezővel. Érdemes megnézni a referenciákat, egy megbízható szakembertől kérni sem kell, hogy mutasson meg néhányat korábbi tetői közül. Az interneten gyorsan ellenőrizhetjük, hogy a kiválasztott tetőfedő cége valóban működik és nem áll felszámolás alatt, hogy később bármilyen probléma vagy garanciális javítás esetén ismét felvehessük vele a kapcsolatot. A jó szakember a tetőt rendszerként kezeli, ismeri a legfrissebb technikai fortélyokat, és írásos árajánlatot kizárólag azután ad, hogy előzetesen személyesen felmérte az elvégzendő munkát. 

Mivel a szakember kínálat igen széles, a kiválasztásban segítségére lehet az alábbi Tetőfedő kereső, de szaktanácsadóink is örömmel ajánlanak megbízható tetőfedőt. 

Results

Nincs találat