Az Én Tetőm

AZ ÉN TETŐM

A tetőfelújítás, új építésű otthonunk esetén a tetőfedés anyagának kiválasztása komoly döntés. Nem csupán azért, mert anyagilag sem kis tételről kell helyes döntést hozunk, hanem mert a tető védi családunkat, értékeinket és akár évtizedekre meghatározza otthonunk látványát.

Mit érdemes figyelembe venni? Adunk néhány ötletet!

Az Én Tetőm

MIVEL JÁR EGY ÚJ TETŐ VAGY TETŐFELÚJÍTÁS?

Minden tető különböző, így minden tetőépítés és tetőfelújítás külön kalkulációt igényel. Tekintse át, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni tetője építésekor vagy felújításakor!

CREATON TETŐRENDSZER ELEMEK

CREATON TETŐRENDSZER ELEMEK

A jó tetőfedés még nem minden. A tető tervezésekor vagy felújításakor érdemes végiggondolni a különbőző rendszerelemek alkalmazását, amelyek révén a tető összhangban lesz és egységet alkot a ház többi részével.

FELÚJÍTÁS PALÁVAL AZBESZTMENTESEN

FELÚJÍTÁS PALÁVAL AZBESZTMENTESEN

Európa szerte épületek százezreit fedi még ma is azbesztet tartalmazó, egészségkárosító és környezetszennyező sík- vagy hullámpala, melyekből a kopás hatására azbeszt szálak kerülnek a levegőbe, ezáltal a tüdőbe, amelyek akár súlyos betegséget is okozhatnak. Ismerje meg a CREATON megoldásait ezen régi, rossz állapotú tetők felújítására.

ZÖLD PROJEKT - VESZÉLYES HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS

palacsere program - VESZÉLYES HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS

Egészségre káros azbesztes palatetők felújítására az egyetlen megnyugtató megoldás az ilyen tetők körültekintő bontása, és a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása. Ennek megoldására kínálja a CREATON veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatását rendkívül kedvezményes áron.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!