Mivel jár egy tetőfelújítás?

MIVEL JÁR EGY ÚJ TETŐ VAGY EGY TETŐFELÚJÍTÁS?

A tető építése alapos kalkulációt igényel. Mind a tetőszerkezet, mind a fedőanyag, mind pedig a tetőfedő szakember munkadíja befolyásolja a tetőkészítés költségét. Mivel nincs két egyforma tető, minden tetőépítés és tetőfelújítás külön kalkulációt igényel. Szaktanácsadóink ingyenesen biztosítanak anyagkonszignációt és költségszámítást.

Megfontolandó kérdések

Új tető építése vagy egy tető felújítása során az alábbi tényezőket érdemes figyelembe venni: a tető felületi mérete, a tetőfedő anyag anyagszükséglete, a szigetelés, a régi anyagok bontása és szállítása, illetve a lehetséges állami támogatás és egyéb kritériumok. A tető precíz megtervezése során sok apró részletet kell figyelembe venni: milyen formájú tetőt fedünk – sátortető, félnyeregtető, kontytető, nyeregtető vagy egy más tetőtípus? Speciális termék szükséges, vagy megfelel a CREATON széles alapválasztékának valamelyik terméke? A költségszámításban a tető-anyagszükséglet mellett a tartozékok is megmutatkoznak.

Okos tervezéssel a kezdeti magasabb anyagráfordítás hosszútávon megtérül és értékállóságot is biztosít egyben. Ez esetben jelentős a különbség, hogy újépítésről, vagy tetőfelújításról van-e szó. Ne feledje: egy alapos költségtervezés nem korlátozódik kizárólag a látható tetőkonstrukcióra, hanem kiterjed minden járulékos munkafolyamatra, olyan precízen, amennyire csak lehetséges. A kívánt tetőforma komplexitásának megfelelően a szakemberek igénybevétele különböző mértékű - feltétlenül szükséges egy előzetes, a szóba jöhető munkákat figyelembe vevő alapos árajánlat bekérése. A CREATON termékek CREATON rendszertartozékokkal együtt történő problémamentes beépítése előretekintő anyagkiválasztást biztosít és a további szakemberek költségeit is jelentősen csökkenti.

Mivel jár egy tetőfelújítás?

TERMÉKVÁLASZTÉK

A CREATON egyedülállóan széles kerámia tetőcserép választékot kínál, melyhez átfogó tartozékprogram, okos napelemrendszer,  kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások társulnak.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!