Tetőfedőknek

TETŐFEDŐKNEK

A tetőfedőket munka közben nem érheti meglepetés: a CREATON állandó, megbízható minőséget biztosít, amellyel a kivitelezés minden esetben egyszerű és gyors lesz. A cég eredeti tartozékprogramjának elemei átgondolt rendszert alkotnak, használatukkal a tető nemcsak szép, hanem műszakilag is tökéletes lesz.

MIÉRT ELŐNYÖS VÁLASZTÁS A CREATON?

 

 • Kiváló minőség: a felhasznált alapanyagok és a korszerű gyártástechnológia eredménye a kiváló minőség, hosszú termékélettartam.
 • Minden tetőtípusra van megoldás: kerámia tetőcserepekből számos szín és forma érhető el.
 • A CREATON komplett rendszer. Kiegészítői és tartozékai alkalmazásával nem csak szép, hanem műszakilag is tökéletes tetőt kap.
 • Az ipari formatervezés, gyártási és méretpontosság, a jól kidolgozott csomóponti részletek, a komplett kiegészítő- és tartozékrendszer következtében a kivitelezés könnyen, gyorsan elvégezhető.
 • A termékkör egyes tagjai alkalmasak extrém alacsony hajlásszögű (akár 7 fokos) tetők fedésére is.
 • Egyes CREATON termékek a műszakilag tökéletes horonyrendszer következtében nagymértékben eltolhatók, a tökéletes vízzárás biztosítása mellett.
 • A CREATON termékek nemcsak új épületek fedéséhez, hanem meglévők felújítására is alkalmazhatók.
 • Segítséget nyújtunk a bontási munkák során keletkező azbeszt tartalmú veszélyes anyagok szak- és szabályszerű elhelyezésében.
MIÉRT ELŐNYÖS VÁLASZTÁS A CREATON?
LEGYEN ÖN IS A CREATON PARTNERE!

LEGYEN ÖN IS A CREATON PARTNERE!

A tökéletes tetőhöz elengedhetetlenek a jó szakemberek, akiknek a CREATON kiemelt figyelmet és számos előnyt biztosít. Legyen Ön is a CREATON tetőfedő partnere! Milyen előnyökkel járhat ez Önnek? 

 

 • Korszerű és minőségi termékrendszerekkel dolgozhat,
 • igénybe veheti Szaktanácsadó kollégáink segítségét, akár az ajánlatadás, mennyiségszámítás, akár az építkezés, vagy kivitelezés során,
 • rendszeres oktatásokkal, továbbképzésekkel tarthatja frissen tudását,
 • részletes alkalmazástechnikai prospektusokkal és beépítési útmutatókkal segítjük munkájukat,
 • rendszeres hírlevelünkből egyaránt értesülhetnek újdonságainkról és promócióinkról,
 • a kiváló munkát végző szakemberek a CREATON ajánlott tetőfedő rendszerének előnyeit is élvezhetik.

 

Mit nyújt a CREATON ajánlott tetőfedő rendszere Magyarországon?

 • Hosszú távú együttműködést a Tetőfedő Lojalitás Program révén, továbbá
 • évenkénti elismerést a Tetőszépségverseny keretében, illetve
 • országos ismertséget az ÉMSZ Év Tetője Nívódíj pályázat keretein belül.

LEGYEN CREATON TETŐ-SPECIALISTA!

 

KÍVÁNCSI AZ ÚJDONSÁGOKRA? JÖJJÖN EL ÉS HOZZA MAGÁVAL KÉRDÉSEIT IS!

 

Vegyen részt jövő évi, elméleti és gyakorlati részből álló továbbképzésünkön, és tanuljon meg minden fogást, amellyel tökéletes CREATON tetőt építhet!

A minden évben január és május között, Lentiben zajló képzésekre a régió minden országából érkeznek szakemberek, akik akár haladó szinten is megismerkedhetnek a CREATON termékválasztékával, műszaki megoldásaival, szolgáltatásaival. A 2 napos oktatást elvégzők a részvételt igazoló oklevéllel és egy felejthetetlen élménnyel távoznak.

Ha szeretne részese lenni a sok hasznos szakmai információt és kapcsolatépítés lehetőségét kínáló eseménynek, keresse az Ön régiójában dolgozó szaktanácsadót és érdeklődjön a lehetőségekről!

Szaktanácsadóink

KAPCSOLÓDÓ LINKEK

TERMÉKVÁLASZTÉK

A CREATON egyedülállóan széles kerámia tetőcserép választékot kínál, melyhez átfogó tartozékprogram,  kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások társulnak.

Alkalmazástechnika

ALKALMAZÁSTECHNIKA

Mélyedjen el jobban a műszaki részletekben, böngéssze műszaki útmutatóinkat, termékismertetőinket és alkalmazástechnikai kiadványainkat!

TERC

TERC-MVH

Partnereink munkáját azzal is szeretnénk segíteni, hogy terméklistánkhoz kapcsolva megjelentetjük azokat a TERC tételváltozat elérhetőségeket, ahol az egyes CREATON termékek szerepelnek.

Zöld projekt

ZÖLD PROJEKT

Ismerje meg és regisztráljon a CREATON azbesztes palatetők felújításához kapcsolódó, rendkívül kedvező árú veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatására!

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!