professzionalis-eszkozok-banner

ESZKÖZÖK

Legyen szó új tetőjének vagy homlokzatának megtervezéséről, szakmai útmutatókról vagy költségvetésének elkészítéséről, a CREATON ingyenesen használható eszközeivel megkönnyítheti munkáját!

teto-tervezo

TETŐ- ÉS HOMLOKZATTERVEZŐ

Kíváncsi arra, hogy mutat majd otthonán az új tető, milyen lesz a felújított homlokzat? Nézze meg velünk! Variálja bátran a színeket, formákat és felületeket a CREATON Tető- és homlokzattervezővel!

tetofedo-mobilapp

TETŐFEDŐ MOBIL APPLIKÁCIÓ

 

Regisztrálja referenciatetőit a legújabb CREATON TETŐFEDŐ APPLIKÁCIÓ segítségével és töltse fel a referenciatetőről készített fotókat már akár az építkezés helyszínén!

TERMÉKVÁLASZTÉK

A CREATON egyedülállóan széles kerámia tetőcserép választékot kínál, melyhez átfogó tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások társulnak.

alkalmazastechnika

ALKALMAZÁSTECHNIKA

Mélyedjen el jobban a műszaki részletekben, böngéssze műszaki útmutatóinkat, termékismertetőinket és alkalmazástechnikai kiadványainkat!

archicad-latvanytervezo

ARCHICAD LÁTVÁNYTERVEZŐ

Az ArchiCAD-hez készült CREATON Látványtervező segítségével termékeink beilleszthetőek az építészeti tervekbe, így 2D és 3D képek, pontos listák, látványtervek készíthetőek.

terc

TERC-MVH

Partnereink munkáját azzal is szeretnénk segíteni, hogy terméklistánkhoz kapcsolva megjelentetjük azokat a TERC tételváltozat elérhetőségeket, ahol az egyes CREATON termékek szerepelnek.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!