Partnereinknek

PARTNEREINKNEK

A CREATON a széles termékválasztékon kívül praktikus tanácsokat, a tetőfedést megkönnyítő eszközöket, műszaki segédleteket, műszaki adatokat és számos egyéb tetővel kapcsolatos információt kínál. Legyen Ön építkező, tetőfedő szakember, építész vagy mezőgazdasági felhasználó, mi mindenki számára összegyűjtöttük a leghasznosabb információkat.

Építkezőknek

ÉPÍTKEZŐKNEK

Új házat épít? Felújít? Tekintse át mit nyújt a CREATON előnyben, szolgáltatásban, termékben!

Tetőfedőknek

TETŐFEDŐKNEK

Professzionális kivitelezéshez professzionális termék! Itt találja azon információkat melyek segítségével tökéletes tetőt készíthet!

Építészeknek

ÉPÍTÉSZEKNEK

Az építészet alkotó munka. Magas színvonalú termékekkel és támogatással segítünk ebben. Mélyedjen el a CREATON által biztosított lehetőségekben!

Mezőgazdasági felhasználás

MEZŐGAZDASÁGI FELHASZNÁLÁS

Egy mezőgazdasági épület praktikussága mellett is lehet esztétikus! Itt ismerheti meg, milyen speciális elvárásoknak kell megfelelni és hogyan oldhatók ezek meg a CREATON segítségével!

HASZNOS ESZKÖZÖK

Tippek és trükkök és szakmai hírek

TIPPEK, TRÜKKÖK ÉS SZAKMAI HÍREK

Praktikus tippek, hírek és segítő eszközök, melyek hatékonyan támogatják az építkezőket, tetőfedőket, építészeket, akár a mezőgazdaságban dolgozó gazdákat is.

Szakmai cikkek

SZAKMAI CIKKEK

Bővítse tudását, böngéssze tetőcserepekkel és tetőfedéssel kapcsolatos szakmai cikkeinket!

Professzionális eszközök

PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖK

Tervezze meg házát a CREATON tető- és homlokzattervezője segítségével vagy használja a CREATON egyéb ingyenesen használható eszközeit!

TERMÉKVÁLASZTÉK

A CREATON egyedülállóan széles kerámia tetőcserép választékot kínál, melyhez átfogó tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások társulnak.

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!