Házat építeni az egyik legösszetettebb feladat, amibe csak belevághatunk. Rengeteg tervezés, számolás és telefonbeszélgetés előzi meg, míg végül eljutunk arra a pontra, hogy elkezdődhetnek a munkálatok. A tető a ház éke és egyben fő védelmi vonala. Nem mindegy, hogy milyen funkciót szánunk neki, de fontos az is, hogy a stílusa összhangban legyen a ház többi részével. Azoknak, akik még nem biztosak abban, hogy mit szeretnének, mutatunk pár ötletet, ami segíthet a gondolkodásban.

Persze vannak, akiknek már a kezdetektől határozott elképzeléseik vannak arról, hogy milyen funkciójú és stílusú tetőt szeretnének. Konkrét ajánlatkéréssel fordulj bizalommal szaktanácsadó kollégáinkhoz ezen a linken.

 

Mire használom a tetőteret?

Az első és legfontosabb kérdés, hogy milyen funkciót szánunk a tetőnknek. Lehet, hogy egy szimpla padlásteret szeretnénk kialakítani, ahol tárolhatjuk a szezonális holmikat. Az is lehet, hogy olyan fontos feladatot szánunk neki, hogy plusz életteret biztosítson a családunknak, és szeretnénk beépíteni, szobának, lakrésznek használni. Utóbbi esetben egy sor másik kérdés is felmerül, hiszen gondoskodni kell a megfelelő szigetelésről, szellőzésről és egyéb védelemről, valamint az ablakok elhelyezéséről. 

A CREATON komplett tetőmegoldásokat nyújt, így az alapcserépen túl minden olyan kiegészítő és tartozék megtalálható kínálatunkban, ami szükséges ahhoz, hogy a tető megfelelően szolgálja a rá bízott feladatokat. A tökéletes hőszigetelésről a CREATON PIR család gondoskodik, ami a beépített tetőterek energiatakarékos és hosszú távú védelmét kínálja. A tető teljes értékű, de mégis kissé kakukktojás jellegű eleme az ereszcsatorna, ami segítségével plusz funkciót adhatunk a tetőnknek esővíz gyűjtés formájában. A CREATON függő ereszcsatorna rendszer a teljes CREATON színskála színeiben elérhető, így tökéletes esztétikai élményt nyújt. 

TETŐFEDŐ ÉS KERESKEDŐ KERESÉSE

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

 

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!