A Vállalati társadalmi felelősségvállalásról alkotott víziónk

Cégcsoportunk már régóta tudatában van társadalmi felelősségének. Munkavállalóink egészsége és biztonsága, ügyfeleink elégedettsége, az energiafogyasztásunk csökkentése, valamint az agyag forrásaink megőrzése és fejlesztése prioritások számunkra, amelyek teljes mértékben beépültek jelenlegi vállalati stratégiánkba. Minden szinten, minden tevékenységünkben és minden döntésünkben megjelennek.

 

CSR-tevékenységeink pillérei
 

#JObbatépítünk2030

Ez az első olyan jelentés, amely valóban megragadja a CSR lényegét a TERREAL és a CREATON 2021-es egyesülésével létrejött teljes Cégcsoportra vonatkozóan. #JobbatÉpítünk elnevezésű stratégiánk három törekvés pillérére épül: vállalatunkat, megoldásainkat és a bolygót egyaránt szeretnénk jobbá tenni. Számos inspiráló eseten keresztül mutatjuk be, hogy Cégcsoportként jelentős lépéseket tettünk azért, hogy közösen jobb, fenntarthatóbb és szebb helyet építsünk magunk és a jövő generációi számára.

építsünk jobb vállalatot

A felelősségteljes vállalat lelke egy olyan munkavégzési kultúra, amely őszintén tiszteletben tartja, értékeli és támogatja az egyes munkatársak fejlődési útjait – mindezt egy biztonságos környezetben. Csapataink jólléte érdekében folyamatosan egyre teljesebb egyenlőséget és befogadást szeretnénk elérni. Felelősségteljes vállalatként az átláthatóságon és az együttműködésen alapuló, bizalmi kapcsolatot építünk ki külső partnereinkkel. Szilárd megfelelőségi kultúrát alakítunk ki szerte a Cégcsoportban, és céljaink elérése érdekében megerősítjük irányítási rendszerünket. Mindemellett pedig úgy véljük, hogy az összes érdekelt fél igényeinek meghallgatása kulcsfontosságú ahhoz, hogy jobb vállalattá váljunk.

találjunk jobb megoldásokat

Erős helyi jelenlétünk feltétele, hogy minél közelebb legyünk partnereinkhez és a gyártókhoz, hogy fenntartható termékeket alakíthassunk ki. Elkötelezett célunk, hogy innovatív megoldásokat fejlesszünk ki az otthonok számára, például napelemekhez szánt rögzítési rendszereket. Termékeink tervezésekor az épületek hatékonyságát és az építészet szépségének megőrzését tartjuk szem előtt. Lényegében olyan jó szomszédok vagyunk, akik szeretnének hozzájárulni közösségeik társadalmi-gazdasági jólétéhez.

tegyünk együtt egy jobb bolygóért

Tisztában vagyunk azzal, milyen hatással van a tevékenységünk a természeti erőforrásokra, ezért a szigorú környezetgazdálkodás révén mindent megteszünk a környezet és az ökoszisztémák védelméért. Számos konkrét intézkedést teszünk megoldásaink és termékeink ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében

Roadmap to 2030

Jelentések és dokumentációk

Cégcsoportunk etikai elkötelezettsége

A megfelelés azt jelenti, hogy minden munkavállalónak lehetővé tesszük, hogy a törvényeket és értékeket tiszteletben tartó etikai keretek között járuljon hozzá a Cégcsoport gazdasági fejlődéséhez. Azt is jelenti, hogy minden harmadik fél, akivel a vállalat kapcsolatba kerül, ugyanilyen feltételek mellett dolgozik. Ez tehát egész egyszerűen a bizalmi kapcsolat megteremtését jelenti, mind belső, mind külső szinten. E bizalom kiépítése érdekében a Cégcsoport magatartási kódexet és az azt részletező belső irányelveket fogadott el.

A bejelentési rendszer az a lehetőség, amelyet minden belső alkalmazott vagy külső vállalat (beszállító/ügyfél stb.) számára felajánlunk, hogy az e célra létrehozott eljárás rendelkezéseinek megfelelően jelentsen egy olyan tényt, amelyről úgy véli, hogy nem felel meg a jogszabályoknak vagy a jelen magatartási kódexnek. 


CSR riportok