Tegye teljessé otthonát és vásároljon komplett tetőrendszert a CREATON-tól!

 

Ahhoz, hogy a tető kifogástalanul ellássa a feladatát, nem elég csak kiváló minőségű cserepeket választani, a tetőrendszer további elemeire is figyelmet kell fordítani. A CREATON gyári kiegészítőit úgy terveztük, hogy minden részletükben tökéletesek legyenek. Így kerámiacserepeinkkel együtt olyan rendszert alkotnak, amely minden helyzetben megfelelő védelmet nyújt Önnek és családjának! További információért lépjen kapcsolatba velünk!

 

Komplett tetőrendszer a CREATON-tól

 

Tetőfóliák

Ahogy minden háznak szüksége van tetőre, úgy minden tetőnek is szüksége van alátéthéjazatra. A CREATON 4 féle megoldást kínál, a tető igénybevételének megfelelően. Az „UNO”, „DUO”, „TRIO” és „QUATTRO” tetőfóliáink között biztosan megtalálja azt, ami a legjobban működik együtt tetőjével. 

rendszertartozékok

A kész tető akkor lesz igazán szép, ha a kerámia tetőcseréppel színazonos kiegészítőkkel készül. Az esztétika mellett fontos szempont, hogy a tető mindenki számára biztonságos legyen, akár a tető síkja felett, akár alatta közlekedik. Előzze meg a baleseteket és válassza tetőbiztonsági és hófogó rendszereinket!

CREATON FÜGGŐ ERESZCSATORNA RENDSZER

A CREATON függő ereszcsatorna rendszere minden szükséges elemet tartalmaz az esővíz szakszerű elvezetéséhez. A CREATON ereszcsatornák nem csak tartósak és könnyen szerelhetőek, de színben is harmonizálnak kerámia tetőcserepeinkkel.

CREATON PIR szarufa feletti hőszigetelés

Az energiahatékonyság napjainkban fontosabb, mint valaha. Ezért alkotta meg a CREATON a szarufa feletti hőszigetelő rendszerét, a CREATON PIR-t. Alapanyaga, a PIR a ma ismert hőszigetelő anyagok legkiválóbbika, szarufák fölé helyezve pedig nem csak a tetőtér belmagasságát lehet növelni, de a hagyományos rendszerekhez képest akár 40-50%-kal kevesebb hőveszteség érhető el vele.

További információért küldjön nekünk üzenetet!

Itt megtekintheti: Adatkezelési tájékoztató