EGY JÓ TETŐ NEMCSAK CSERÉPBŐL ÁLL!

 

Ahhoz, hogy a tető kifogástalanul ellássa a feladatát, nem elég csak kiváló minőségű cserepeket választani, a tetőrendszer további elemeire is figyelmet kell fordítani. A CREATON gyári kiegészítőit úgy terveztük, hogy minden részletükben tökéletesek legyenek. A CREATON PIR szarufa feletti hőszigeteléssel és függő ereszcsatorna rendszerével nemcsak esztétikus, hanem kiválóan funkcionáló tetőt építhet. További információért lépjen kapcsolatba velünk!

CREATON PIR és CREATON PIR PLUS szarufa feletti hőszigetelés

 

A CREATON PIR hőszigetelés alapanyaga a PIR (poliizocianurát) a ma ismert hőszigetelő anyagok legkiválóbbika. A CREATON kétféle PIR alapanyagú hőszigetelő rendszert kínál: a CREATON PIR a tetőfelújítások, a CREATON PIR PLUS az új építésű tetők hőszigetelésének kiváló minőségű alapanyaga. A CREATON PIR szarufa feletti hőszigetelés előnyei közé tartozik, hogy egybefüggő, hőhídmentes réteget képez a szigetelendő tér felett és akár 40-50%-kal kevesebb hőveszteség érhető el a hagyományos, szarufák közötti hőszigeteléshez képest. A hagyományos hőszigetelő anyagokhoz képest vékonyabb rétegben oldható meg a szerkezet hőszigetelése, a nagy táblás kiszerelés pedig egyszerűbb és gyorsabb felhelyezésre ad lehetőséget. A felső oldali egybefüggő kialakítás következtében az alsó oldali faszerkezetek látszó módon, gyalulva, vagy burkolva, felületkezelve is kialakíthatók, így a beépített tetőtér nemcsak esztétikus lesz, de akár több centiméterrel is növelhető a belmagassága. A CREATON PIR és PIR PLUS nem tartalmaz gombaölő szereket, az alacsony nedvességfelvétel következtében azonban nem nyújt táptalajt a mikroorganizmusoknak. Biológiailag semleges anyag, nem rákkeltő, nem vált ki allergiás tüneteket, nem tartalmaz ózonkárosító gázokat. A hőszigetelés a szarufák, illetve a teljes fa tartószerkezet felett kerül elhelyezésre, így állandó védelmet biztosít ezen szerkezeti elemeknek, mellyel a tetőszerkezet élettartama többszörösére növelhető.

CREATON FÜGGŐ ERESZCSATORNA RENDSZER

 

A CREATON függő ereszcsatorna rendszere innovatív, minden igényt kielégítő, valamennyi szóba jöhető kiegészítővel és szerelési tartozékával együtt komplett rendszerként szolgálja a tető vízelvezetését. Bármilyen típusú CREATON tetőfedő anyaghoz található színben harmonizáló függő ereszcsatorna. A CREATON függő ereszcsatornák hosszú élettartamuknak, kiváló minőségüknek és a ROBUST felületi bevonatnak köszönhetően tartósan megfelelnek a funkcionális és esztétikai elvárásoknak. A CREATON ereszcsatorna rendszerét szakemberek fejlesztették ki szakemberek számára, így az minden, az egyszerű és gyors szerelést szolgáló kiegészítőt és tartozékot magában foglal. Bevonatos acél és alumínium alapanyagú rendszereink kétféle méretben kapható ereszcsatornákkal és lefolyócsövekkel, valamint a teljes körű elemválasztékkal bármilyen épülettípushoz ideális megoldást kínálnak.

A CREATON a jelenleg érvényes nemzetközi és hazai szabványoknál és előírásoknál szigorúbb feltételrendszert állított fel a termékeivel szemben, így az ereszcsatornákra az alábbi garanciákat vállaljuk:

További információért küldjön nekünk üzenetet!

Itt megtekintheti: Adatkezelési tájékoztató

CREATON PIR szarufa feletti hőszigetelés

FÜGGŐ ERESZCSATORNA RENDSZER