XVI. Pollack Expo 2023 rendezvény - Pécs

Április 13–14-én a pécsi Expo Centerben került megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának szervezésében az ország egyik legnagyobb vidéki műszaki-építőipari szakmai kiállítása és konferenciája. A Pollack Expo szervezői 134 kiállítóval és 100-nál is több előadással várták a két nap alatt az egyetemi hallgatókat és a szakembereket.

Az eseményen részt vett a CREATON South-East Europe Kft. is, ahol az építész látogató kollégák mutatták be a céget, a cég termékeit és a hozzá tartozó szolgáltatásait. Az idei évben a hallgatói aktivitás növelése érdekében több újdonság is helyet kapott. 

Egyrészt az első éves hallgatóknak egy több kérdésből álló kérdőívet kellett megoldaniuk, melyre a válaszokat a kiállító cégek megismerése után tudhatták magukénak. A kérdések között természetesen a cégünk termékei is helyet kaptak. Másrészt a hallgatók feladatai között szerepelt az, hogy szakmai fejlődésük szempontjából előre mutató hasznos időt töltsenek el a szakjukhoz tartozó kiállító cégeknél. A szakmailag releváns kérdést feltevő hallgatók egy QR kód leolvasásával dokumentálhatták az aktivitásukat az adott kiállítónál.

Sok kérdés érkezett az aktuális hallagatói pályázati lehetőséggel kapcsolatban. Bízunk benne, hogy minél több érdekes pályázat érkezik hozzánk az idén és az elkövetkező években is.