Újra indul a CREATON Tetőszépségverseny!

A több, mint 10 éves hagyománnyal rendelkező Tetőszépségverseny ismét megrendezésre kerül 2020-ban is! A versenynek továbbra is célja, hogy a szép, esztétikus, kiváló minőségű és műszakilag minden szempontból megfelelő tetőfedő munkákat értékelje!

A korábbi évek pályaművei mára már bebizonyították, hogy a sokszínű és formavilágú CREATON kerámia és beton tetőcserepek a hozzáértő tetőfedők segítségével bármilyen funkciójú épületet széppé és az időjárási viszonyoktól védetté tesznek, legyen szó családi házról, társasházról, közintézményről, vagy műemlék épületről.

Az idén 11. alkalommal megrendezésre kerülő versenyre továbbra is a szakma kiválóságainak munkáit várjuk, hogy bemutassák a szebbnél-szebb CREATON tetőcserepekkel, kiegészítőkkel és kiváló műszaki minőséggel rendelkező tetőket.

A CREATON továbbra is elkötelezett a minőségi munka mellett, így idén is a szakmai zsűri bevonásával fogja a Tetőszépségversenyre beérkező CREATON tetőket értékelni, és a korábbi hagyományoknak megfelelően 15 pályaművet az ÉMSZ Év tetője Nívódíj pályázatra is be fog nevezni.

A korábbi évektől eltérően a pályázatokat online felületen kell benyújtani: http://www.creaton.hu/tetoszepsegverseny2020