öltöztesse fel házát creaton-nal! online tető- és homlokzattverező

öltöztesse fel házát creaton-nal! online tető- és homlokzattverező

A magánvásárlók és szakemberek számára is újdonságot kínál a CREATON új szolgáltatása, a Tető- és homlokzattervező, amellyel a képernyőn azonnal megnézhetjük, hogy fog festeni házunk a felújítás után, a kiválasztott CREATON kerámia tetőcseréppel fedve, esetleg Cedral burkolattal a homlokzatot felfrissítve.

Remek lehetőség a cserépválasztáson gondolkodók számára a CREATON új szolgáltatása, az online Tető- és homlokzattervező szoftver, amellyel tesztelhetjük, hogyan mutat egy-egy házon a kiválasztott tetőcserép vagy Cedral homlokzatburkolat. Erre a programba feltöltött 13 mintaházat vagy a világhálóról letöltött tetszőleges épületet is használhatjuk, de akár saját családi házunkról készített és a rendszerbe feltöltött fotón is kísérletezhetünk. Újabb és újabb színű és formájú, felületű CREATON kerámia tetőcseréppel és szálcement Cedral burkolattal „átöltöztetve” teljesen realisztikus képet nyerhetünk az épület új látványáról.

Azt is megnézhetjük, hogy a különböző stílusú épületekhez melyik cserépforma és szín passzol igazán, vagy hogyan mutat az épület a modern szálcement Cedral burkolattal. Ez az új építést tervezők és a megfelelő stílust keresgélők számára igazán hasznos lehet.

A felújítást tervezőket az online felület adta lehetőségek segíthetnek meggyőzni arról, hogy a CREATON számtalan színe közül sikerült-e kiválasztani a ház színeihez, és elképzeléseikhez leginkább megfelelő színt. 

A szoftverrel jelenleg is számos, a CREATON által gyártott és forgalmazott színnel és felülettel dekorálhatjuk az épületet, de a választék folyamatosan bővül. 
A Cedral burkolatok közül a legkedveltebb sima és faerezetes, a Classic és a modern Click választékával burkolhatjuk az épület homlokzatát, akár annak teljes felületében, akár a ház egyes részein, felületein. 
Az intelligens szoftver útmutatója egyszerűen viszi végig a felhasználót a folyamaton, hogy tényleg a kívánt, élethű látványtervet készíthesse el. Nem okoznak gondot az épület előtti tereptárgyak vagy az épületen lévő ablakok sem, azt a szoftver megfelelő módon kezeli.

Annak érdekében, hogy valóban meg tudjuk ítélni, mely cserép vagy burkolat nyerte el a tetszésünket, akár több épületet is átcserepezhetünk, burkolhatunk kedvünkre. Ezeket saját profilunkban elmentve akár később is elővehetjük, újragondolhatjuk, újracserepezhetjük, újraburkolhatjuk. Az így „átöltöztetett” épületek képét nyomtathatjuk, e-mailben elküldhetjük a család többi tagjának, de akár Facebook-on, Google+-on, Twitteren is megoszthatjuk.