CREATON - Koronavírus tájékoztató

Koronavírus

A Creaton South-East Europe Kft a már a koronavírus magyarországi megjelenése előtt felelős munkáltatóként többlépcsős  intézkedési tervet hozott az esetleges megbetegedések elkerülése érdekében. Az intézkedések elsődleges célja a munkavállalók egészségének biztosítása, valamit a folyamatos gyártás fenntartása.  
 

Ezen intézkedések értelmében  a külföldi üzleti utakat leállítottuk, a megbeszélések Skype-on, telefonon zajlanak. Azok a munkavállalók, akik távolról is el tudják látni a munkájukat, otthonról dolgoznak. A vállalat területére csak a munkavállalók léphetnek be, őket a biztonsági szolgálat hőkamerával megvizsgálja.  
 

A vállalat területén több automata kézfertőtlenítő berendezést helyeztünk el és felhívtuk a munkatársaink figyelmét – plakátokkal, oktatással – azok helyes használatára, valamint a higiéniai szabályok fokozott betartására.  
 

Megkértük a munkatársainkat, hogy a saját, a vállalat és a társadalmi felelősségvállalás érdekében a privát életükben is próbálják meg betartani a vállalati előírásokat, melyek mindannyiunk biztonságát szolgálják. A Creaton cégcsoportnál nincs koronavírusos beteg.