Ismét meghirdetésre került a CREATON Építész és Építészhallgatói pályázata!

Az immár több, mint 8 éves hagyománnyal rendelkező építész és építészhallgatói pályázat ismét kihirdetésre kerül 2021-ben!

2021-ben az elmúlt évek legsikeresebb építész és építészhallgatói pályázatát zárta le a CREATON South-East Europe Kft., ezért a hagyományt folytatva idén is elindítjuk a pályázatot.  A CREATON továbbra is nagy hangsúlyt fektet a szakmai partnerei tájékoztatására, elismerésére, mivel az Ő munkájuk által kel életre a tetőcserép. Az évről-évre beérkező pályaművek is jól példázzák, hogy a CREATON kerámia tetőcserepek bármilyen funkciójú épületen jól használhatóak, népszerűségük töretlen.

Az idén megrendezésre kerülő pályázatra a gyakorló építészek továbbra is olyan tervezés alatt álló, megvalósulás közbeni, vagy megvalósult, használatba vételi engedéllyel rendelkező épületekkel pályázhatnak, amelyek bemutatják, hogy milyen sokszínűen és sokrétűen felhasználható a tradicionális, de mégis modern építőanyag, a kerámia tetőcserép, illetve hogyan alkalmazható a CREATON kínálatában elérhető elérhető TERREAL tetőfedő anyag.

Az építészhallgatók természetesen terveikkel mutathatják meg kreativitásukat, a kerámia tetőcserép és a TERREAL tetőfedő anyag felhasználásával készült tervezési koncepcióikat.

További részletek: https://www.creaton.hu/epiteszpalyazatok2021