Termékek

A CREATON több mint 130 éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó, amelynek a nemzetközi ETEX Csoport részeként a minőségi beton tetőfedő anyagok gyártásában is több évtizedes a tapasztalata.

CREATON Ambiente - Családi ház

Kerámia tetőcserepek

CREATON Ambiente - Családi ház

A CREATON már több mint 130 éve a kerámiacserép gyártóinak specialistája. A CREATON a cserépgyártást úgy tökéletesítette, hogy a partnereinek első osztályú természetes termékeket kínál a legkiválóbb minőségben: a hamisítatlan nyersanyagoknak és a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően. Így fejleszti tovább az évtizedes kulturális örökséget – a partnerei érdekében.

További információ és termékválaszték
CREATON beton tetőfedő anyagok

Beton tetőcserepek

CREATON beton tetőfedő anyagok

Gazdaságos és biztonságos tetőmegoldást keres? Nálunk megtalája: CREATON betoncserepek. A tömörített, ultrakemény felületi rétegnek köszönhetően időjárás-, fagy- és UV állóak, ezáltal színtartóak. Nem éghetőek, nem eresztik át a vizet és saját súlyuknál fogva viharállók, így különösen biztonságosak.

További információ és termékválaszték

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia vagy beton tetőcserepekről. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez