Termékek

A CREATON több mint 130 éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó, amelynek a nemzetközi ETEX Csoport részeként a környezetbarát szálcement sík- és hullámpala, valamint a minőségi beton tetőfedő anyagok gyártásában is több évtizedes a tapasztalata.

CREATON Ambiente - Családi ház

Kerámia tetőcserepek

CREATON Ambiente - Családi ház

A CREATON már több mint 130 éve a kerámiacserép gyártóinak specialistája. A CREATON a cserépgyártást úgy tökéletesítette, hogy a partnereinek első osztályú természetes termékeket kínál a legkiválóbb minőségben: a hamisítatlan nyersanyagoknak és a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően. Így fejleszti tovább az évtizedes kulturális örökséget – a partnerei érdekében.

További információ és termékválaszték
CREATON beton tetőfedő anyagok

Beton tetőcserepek

CREATON beton tetőfedő anyagok

Gazdaságos és biztonságos tetőmegoldást keres? Nálunk megtalája: CREATON betoncserepek. A tömörített, ultrakemény felületi rétegnek köszönhetően időjárás-, fagy- és UV állóak, ezáltal színtartóak. Nem éghetőek, nem eresztik át a vizet és saját súlyuknál fogva viharállók, így különösen biztonságosak.

További információ és termékválaszték
CREATON síkpala - lakóépület, tető és homlokzat

Síkpala

CREATON síkpala - lakóépület, tető és homlokzat

A szálcementből készült síkpalák rendkívül praktikusak. Hosszú élettartamúak és évek múltán is megőrzik szépségüket. Páraszabályzók és korrózióállók, nem éghetőek, nem igényelnek sok karbantartást. Ökológiai építőanyag kiváló öko-egyensúllyal, valamint nagyon sok előnnyel.

További információ és termékválaszték
CREATON Eternit hullámpala - mezőgazdaság

Hullámpala

CREATON Eternit hullámpala - mezőgazdaság

A hullámpala gyártás több mint 100 éves hagyományokkal büszkélkedik, ami modern, természetes, szálcement alapanyagú hullámpala gyártást jelent. A hullámpala döntően tetőfedő anyagként a mai napig meghatározza a magyar táj mezőgazdasági és ipari épületeinek látványát. Ám a modern hullámpala akár a tetőn akár a homlokzaton jól bevált alkotóeleme a mai modern építészetnek is.

További információ és termékválaszték

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia tetőcserepekről, beton tetőcserepekről, szálcement sík- és hullámpaláról. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat, árlistánkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez