Univerzális tetőbiztonsági rendszer

Miért válasszuk a gyári rendszerelemeket?

A CREATON tetőbiztonsági rendszereinek elsődleges célja a tetővel kapcsolatos biztonságtechnikai igények és követelmények lehető legmagasabb színtű biztosítása. A CREATON South-East Europe Kft. minden általa gyártott és forgalmazott tetőcseréphez, átgondolt és teljeskörű tartozékrendszerekkel áll a vevők rendelkezésére.

Az univerzális rendszerelemek előnyei:

  • A sajtolt tetőcserepeknél a tetőbiztonsági elemek a tetőfedésen történő átvezetésekor nem kell átvágni a láb- és a fejfalcokat.

  • Gyorsan és egyszerűen telepíthetőek.

  • A tetőbiztonsági rendszerek magasszíntű funkcionalitásuk mellett esztétikusan illeszkednek a tetőbe.

  • Az innovatív rendszerelemek nagy rugalmasságot biztosítanak a tervezés és a kivitelezés során.

  • Az elemek többrétegű bevonata biztosítja a hosszú élettartamot.

  • Speciálisan a CREATON tetőcserepeihez kerültek kifejlesztésre, ezért széles színválasztékkal harmonizálnak a tetőfedés színével.

        

Az univerzális rendszerelemek hosszú élettartamát mi sem mutatja jobban, mint a CREATON által nyújtott 30 év funkcionális garancia és a 15 év átrozsdásodás elleni garancia.

A CREATON tetőbiztonsági rendszerek kimagasló minőségét bizonyítja, hogy a legnagyobb utólagos felhasználói szervezet, a MAGYARORSZÁGI KÉMÉNYSEPRŐMESTEREK SZÖVETSÉGE is ezeket ajánlja.

Biztonsági Járórács garnitúra

Építkezés közben és az utólagos karbantartásoknál is elengedhetetlenül szükséges a járórácsok használata a tetőn való biztonságos közlekedéshez. A biztonsági járórácsok csúszásmentes felülete vízszintesen helyezkedik el, így megkönnyíti a magasban a ferde tetőfelületen a közlekedést és a munkavégzést. Igény szerint sorolható, akár több hosszméretű Járórács összekapcsolásával egyedi méretű tetőjárda építhető. Bármely épülettípusra és tetőfelülethosszra egyszerűen beépíthető, így minden igénynek megfelel.

Biztonsági hófogórács garnitúra

A hófogórács alkalmazásának célja, hogy megakadályozza a tetőfelületről a nagy mennyiségű hótömeg lecsúszását és a tetőről történő lezuhanását. A hófogórács-rendszer nagy teherbírású elemei fokozott biztonságot jelentenek a személyi és anyagi értékek megóvásában. A Hófogó rendszer a 3 m-es hófogórács elemeknek köszönhetően rendkívül egyszerűen és gyorsan telepíthető a tetőre.

Biztonsági kikötési pont

A biztonsági kikötési pont (tetőhorog), amely egyéni védőfelszerelés, például biztonsági kötél vagy tetőlétra rögzítésére szolgál. Nemcsak építkezés során hasznos kötelező elem, hanem segítségével a tető és a tetőre szerelt egyéb berendezések, (például: klíma, kollektor, antennák) utólagos karbantartási munkái is biztonságban elvégezhetők.

Időjárásálló, a Cserép színeivel harmonizáló kivitelben készül, a fedésbe tartósan beépülve a tetőcserép alatti rögzítésnek köszönhetően kis mértékben látszik a tetőn.

* Az 1 /2 / 3 típusú  2 m-es Járórács rendszertartozékai: 3 db szellőzőcserép, 3 db Járórács tartó, 1 db 2 m-es Járórács, szereléshez és a rögzítséhez szükséges kötőelemek

** A 4 és az 5 típusú 2 m-es Járórács rendszertartozékai: 3 db Járórács tartó, 1 db 2 m-es Járórács, szereléshez és a rögzítséhez szükséges kötőelemek

Vörös színű elemek a natúrvörös, téglavörös és rézvörös Kerámia cserepekhez alkalmazhatóak.

Borvörös színű elemek a borvörös Kerámia cserepekhez alkalmazhatóak.

Sötétbarna színű elemek a sötétbarna Kerámia cserepekhez alkalmazhatóak.

Palaszürke színű elemek a szürke és a palaszürka Kerámia cserepekhez alkalmazhatóak.

Fekete színű elemek a fekete és matt fekete Kerámia cserepekhez alkalmazhatóak.

Szerelési útmutatót minden egyes kiszállításnál mellékelünk a csomaghoz.

Tekintse meg a CREATON Prospektusokat.

Kérdés esetén kérjük forduljon Szaktanácsadónkhoz bizalommal.