Öltöztesse fel házát CREATON-nal!

Online Tető és Homlokzat Tervező

Április elejétől a Magánvásárlók és Szakemberek számára is újdonságot kínál a CREATON új szolgáltatása, a Tető és Homlokzat Tervező, amellyel a képernyőn azonnal megnézhetjük, hogy fog festeni házunk a felújítás után, a kiválasztott CREATON Kerámia tetőcseréppel fedve, esetleg Cedral burkolattal a homlokzatot felfrissítve.


Remek lehetőség a cserépválasztáson gondolkodók számára a CREATON új szolgáltatása, az online Tető és Homlokzat Tervező szoftver, amellyel tesztelhetjük, hogyan mutat egy-egy házon a kiválasztott tetőcserép vagy Cedral homlokzatburkolat. Erre a programba feltöltött 13 mintaházat vagy a világhálóról letöltött tetszőleges épületet is használhatjuk, de akár saját családi házunkról készített és a rendszerbe feltöltött fotón is kísérletezhetünk. Újabb és újabb színű és formájú, felületű CREATON Kerámia tetőcseréppel és szálcement Cedral burkolattal „átöltöztve” teljesen realisztikus képet nyerhetünk az épület új látványáról.

A rendszerbe feltöltött mintaházakon, vagy egy tetszőlegesen az internetről kiválasztott épületen azt is megnézhetjük, hogy a különböző stílusú épületekhez melyik cserépforma és szín passzol igazán, vagy hogyan mutat az épület a modern szálcement Cedral burkolattal. Ez az új építést tervezők és a megfelelő stílust keresgélők számára igazán hasznos lehet.

A felújítást tervezőket az online felület adta lehetőségek segíthetnek meggyőzni arról, hogy a CREATON szántalan színe közül sikerült-e kiválasztani a ház színeihez, és elképzeléseikhez leginkább megfelelő színt.
A szoftverrel jelenleg is számos, a CREATON által gyártott és forgalmazott színnel és felülettel dekorálhatjuk az épületet, de a választék folyamatosan bővül.
A Cedral burkolatok közül a legkedveltebb sima és faerezetes, a Classic és a modern Click választékával burkolhatjuk az épület homlokzatát, akár annak teljes felületében, akár a ház egyes részein, felületein.
Az intelligens szoftver útmutatója egyszerűen viszi végig a felhasználót a folyamaton, hogy tényleg a kívánt, élethű látványtervet készíthesse el. Nem okoznak gondot az épület előtti tereptárgyak vagy az épületen lévő ablakok sem, azt a szoftver megfelelő módon kezeli.

Annak érdekében, hogy valóban meg tudjuk ítélni, mely Cserép vagy burkolat nyerte el a tetszésünket, akár több épületet is átcserepezhetünk, burkolhatunk kedvünkre.
Ezeket saját profilunkban elmentve akár később is elővehetjük, újragondolhatjuk, újracserepezhetjük, újraburkolhatjuk.
Az így „átöltöztetett” épületek képét nyomtathatjuk, e-mailben elküldhetjük a család többi tagjának, de akár Facebook-on, Google+-on, Twitteren is megoszthatjuk.

A CREATON Tető és Homlokzat Tervező szoftver elérhető a www.creaton.hu oldalon az Építkezőknek és a Szakembereknek menüpontokon belül.

Legfrissebb hírek

A minőségi munka elismerése idén sem marad el

Ahogy az már évek óta tapasztalható, a CREATON Tetőszépségversenyén egyre több egyszerű vonalvezetés...

CREATON építészhallgató pályázat 2017

  Az immár hagyományos Építész Pályázat mellett 2017. évben első alkalommal hirdeti meg a CREATON S...

CREATON építész pályázat 2017

Indul a 2017. évi pályázati időszak!Beadási határidő: 2017. október 31. Lakóházak, középületek, műe...

Várépítő pályázat: két gyermekintézmény és két műemlék tetőfelújítása kezdődhet CREATON kerámia tetőcseréppel

A gyakran finanszírozási gondokkal küzdő intézmények és önkormányzatok képviselői idén is az ors...

CREATON síkpala: megújult anyag modern technológiával

A CREATON síkpalát mind a szakemberek, mind a megrendelők előszeretettel választják visszafogott épí...