Hírek

 1. A minőségi munka elismerése idén sem marad el

  2017.06.22.

  Indul a CREATON Tetőszépségverseny 2017!


  Jó hír a tetőépítést, felújítást tervezőknek, hogy egyre több tetőfedő szakember a minőségi munka és anyag mellett teszi le a voksát. Ezt minden bizonnyal az immáron 8. alkalommal meghirdetett CREATON Tetőszépségversenynek is köszönhetjük, ahol a minőségi munka minőségi elismerésben részesül.

 2. CREATON építészhallgató pályázat 2017

  2017.06.15.

   

  Indul a 2017. évi pályázati időszak!
  Beadási határidő: 2017. október 31.

 3. Várépítő pályázat: két gyermekintézmény és két műemlék tetőfelújítása kezdődhet CREATON kerámia tetőcseréppel

  2017.06.14.

  • Építőanyag gyermekintézményeknek és műemlékeknek közel két évtizede
  • 2017: 16 nyertes intézmény, nettó 16 millió Ft felajánlás
  • Meglepetés nyeremények több millió forint értékben
  • Az ország minden részéről érkeztek a nyertesek Budaörsre

  A 37 induló közel 42 millió Ft+ÁFA értékű építőanyagot igényelt idén a gyermekintézmények és műemlékek beruházásait közel két évtizede építőanyaggal támogató Várépítő pályázaton. A CREATON a Várépítő pályázat legnagyobb támogatójaként az elmúlt 7 évben összesen nettó 20 millió Ft értékű kerámia tetőcserepet ajánlott fel.

 4. CREATON síkpala: megújult anyag modern technológiával

  2017.06.13.

  A hagyományos vagy modern épületek homlokzatburkolataként, vagy tetőmegoldásaként változatos, szemet gyönyörködtető, de mindenképpen kifejezetten mai, modern látványt kínál a CREATON síkpala alkalmazása. Sőt, a leginkább trendi megoldás a tetőre átforduló homlokzat, amellyel nem csupán esztétikus, de energetikailag is előnyös épületburok alakítható ki.

 5. CREATON: betonban is otthon

  2017.06.13.

  kerámia és síkpala után beton a választékban

  A népszerű CREATON kerámia tetőcserép és a környezetbarát szálcement pala mellett 2017-től a cég választékában a beton tetőfedő anyagok is megtalálhatóak. A CREATON magas minőségű, új beton tetőfedő anyag választéka minden igényt kielégítve teszi teljessé az eddigi kínálatot.

 6. CREATON magastető az Év Tetője!

  2017.04.26.

  Minden évben az ország legjobb tetőfedői, bádogosai és szigetelői mérhetik össze tudásukat az Épületszigetelők Tetőfedők és Bádogosok Országos Szövetségének (ÉMSZ) legfontosabb éves versenyén, az ÉV Tetője Nívódíj pályázaton.

  Idén az ÉMSZ Nívódíját magastető szekcióban Pahocsa Kálmán ács- és tetőfedő nyerte el egy Tószegen épült családi ház fedéséért, amelyre CREATON AMBIENTE hódfarkú tetőcserép, NUANCE rézvörös engóbozott változata került.

 7. Jöjjön és mondja el, mit tervez a tetőn!

  2017.04.04.

  Ossza meg velünk elképzeléseit, hogy mi is megoszthassuk a CREATON közösséggel! 

 8. CREATON ÉPÍTÉSZ PÁLYÁZAT EREDMÉNYEI 2016!

  2017.01.31.

  „TRADÍCIÓ ÉS INNOVÁCIÓ – tető az építészetben” pályázat eredményei

  Lakóházak, középületek, műemlékek, templomok, hagyományos, kortárs vagy akár organikus módon megfogalmazott épületek ismét megjelentek a „TRADÍCIÓ ÉS INNOVÁCIÓ – tető az építészetben” pályázaton, nehéz összehasonlításra késztetve a zsűrit.

 9. Tetőpont online

  2016.05.30.

  Pályázati eredményekkel és épület bemutatókkal

  Online verzióban már elérhető a Tetőpont magazin, a CREATON szakembereknek szóló, hasznos információkat, műszaki megoldásokat és látványos referenciákat bemutató, évente két alkalommal megjelenő időszakos magazinjának idei első száma.

Még több hír