Márkaelőnyök

 

A CREATON márkaminőség és ami mögötte van

A márka nyújtotta minőségi előnyökkel a tetőfedők és az építészek, az építőanyag-kereskedelem szakemberei és az építtetők számára. Ezek az előnyök jelentik a bizonyítékot arra, hogy az emberek joggal bíznak a CREATON által forgalmazott termékekben.

 

 

Kiváló márkaminőség:


A CREATON termékei bizonyítékot jelentenek az általunk hirdetett minőségfilozófiára, legyen szó a méretpontosságról, felületképzésről és tartósságról. Bízzon a "CREATON- garanciában", amely minden építtető számára biztosítja a tető tartósságát és maradandó szépségét.

 1. Széles termékválaszték
  Egyedülállóan széles termékválaszték, legyen szó Kerámia cserepekről, beton tetőcserepekről avagy szálcement termékeinkről (sík- és hullámpala). Többezer szín és forma kombináció révén a CREATON úttörő módón bővíti az egyedi megjelenést a tetőfedők, építészek és építtetők számára. A színek és a formák sokszínűsége szinte határtalan lehetőségeket kínál.
 2. Új termékötletek:
  A CREATON újra és újra a trend meghatározójának bizonyul az egész ágazat területén: páratlanul szép optikájú, formájú és színű termékek, valamint gazdaságos felhelyezési technika, valamint széleskörű tartozékprogram. Az egész világon egyedülálló termékek bizonyítékot jelentenek a kreativitás tetőmárkájának innovációs erősségére.
 3. Magasfokú gazdaságosság:
  A CREATON ár- és teljesítményaránya biztosan kiegyenlítődik: egyrészt a minőség által generációkon keresztül, másrészt azon termékelőnyök révén, amelyek eleget tesznek az "exkluzív tökéletesség a tető számára" követelménynek.
 4. Egyedülálló színválaszték:
  A CREATON felvitte a színt a tetőre. Ezáltal nem csak a klasszikus színeket lehet megcsodálni az ég alatt. Éppen a kiváló minőségű felületképzésünk, valamint páratlan színpalettánk alapozta meg hírnevünket a "kreativitás tetőmárkájaként".
 5. Elragadóan szép Design:
  Ügyfeleink büszkék lehetnek CREATON termékekkel fedett tetőikre. Formájukat és színárnyalatukat ilIetően termékeink valódi "remekműveknek" számítanak, legyen szó Kerámia cserepekről, betoncserepekről avagy szálcement síkpaláról.
 6. A legjobb anyagok:
  A CREATON csak kiváló nyersanyagokat használ fel, olyan anyagokat, amelyek a legjobb nyersanyag lelőhelyekről származnak, továbbá kitűnő felületnemesítési eljárásokat alkalmaz a CREATON "tisztasági-követelménye" értelmében.
 7. Könnyű felhelyezhetőség:
  Nagy eltolhatósági tartománynak köszönhetően cserepeink esetében úttörő módon lehetett növelni az eltolhatóságot, ezáltal a felhelyezési munka lényegesen felgyorsítható.
 8. High-Tech-gyártás által nyújtott biztonság:
  Az általunk alkalmazott technológia, valamint a teljesen érintkezésmentes eljárás jelentik a gyártás nagyfokú precíziójának, illetve az új, úttörő jellegű fejlesztések feltételeit. Tanúsítvánnyal ellátott minőségi managament folyik a formatervezéstől egészen az ügyfélszolgálatig az MSZ EN 9001/14001/18001 előírásoknak megfelelően az összes gyáregységünkben.
 9. Példaértékű környezetbarát szemlélet:
  A "természetes módon meghatározó" irányelvünk értelmében a környezetvédelem kiemelkedő fontosságú szerepet játszik valamennyi vállalati döntés során. A környezetterhelés elkerülésén alapuló környezetvédelmi koncepciónk példaértékűnek tekinthető a környezetszennyezés csökkentése érdekében.