CREATON. Tetőben otthon.

A tető nemcsak védelmi funkcióval bír, az épület megjelenésének egyik legmeghatározóbb eleme. A CREATON átfogó termékkínálata révén példátlan dizájn lehetőséget és nem utolsósorban széleskörű szakértelmet kínál. Vevőinkkel együttműködve folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél jobb megoldásokat biztosítsunk valamennyi épülettípus esetén.

CREATON Lenti gyár
CREATON Lenti gyár

Vezető márkaként egyedi lehetőségek sorát kínáljuk: mindent egy kézből. Olyan tetőszakértővé kívánunk válni, aki vevőinek a legszélesebb termékválasztékot tudja biztosítani, legyen szó kerámiacserepekről vagy beton tetőfedő anyagokról. Széles termék-, szín-, felület- és tartozékválasztékunk minden igényhez valódi CREATON megoldást kínál. 

Ezáltal válunk a tetőfedők, szakkivitelezők, építészek és ugyanakkor az építkezők szakértő partnereivé, a tető pedig a ház koronájává.

Győződjön meg a CREATON minőségről: www.creaton.hu

Számunkra nem létezik lehetetlen a tetővariációk terén. Anyagok, formák és színek egyedülálló változatosságával végeláthatatlan szabadságot biztosítunk partnereink számára.

CREATON. Tetőben otthon.

Fedezze fel a CREATON termékkínálatát

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia vagy beton tetőcserepekről. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez