Szakértelem és megbízhatóság

A CREATON ma a világszerte 42 országban 107 gyárral rendelkező Etex csoport tagja, de gyártási tapasztalata több mint 180 éves. Magyarországon a legjobb hazai agyagra épült két, csúcsminőségű technológiával felszerelt gyárból 2005 óta több millió darab tetőcserép került több ezer elégedett vevő tetőjére.

CREATON. Tetőben otthon.

Filozófia

CREATON. Tetőben otthon.

Vásárlóinkkal együttműködve a számukra legjobb megoldást biztosítjuk a tető kialakításában. Annak érdekében, hogy a CREATON továbbra is vezető szerepet töltsön be Európa tetőpiacán megteszünk mindent és egységes márkanév, a CREATON alatt kínáljuk széles- és sokoldalú termékválasztékunkat.

Tovább
CREATON Balance palaszürke Nuance engóbozott

CREATON. Tetőben otthon.

CREATON Balance palaszürke Nuance engóbozott

Vezető márkaként egyedi lehetőségek sorát kínáljuk: mindent egy kézből. Olyan tetőszakértővé kívánunk válni, aki vevőinek a legszélesebb termékválasztékot tudja biztosítani, legyen szó kerámiacserepekről vagy beton tetőfedő anyagokról. Széles termék-, szín-, felület- és tartozékválasztékunk minden igényhez valódi CREATON megoldást kínál. 

Tovább
CREATON Lenti gyár légifelvétel

CREATON történelem

CREATON Lenti gyár légifelvétel

A CREATON több mint 130 éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó, amelynek a nemzetközi ETEX Csoport részeként a minőségi beton tetőfedő anyagok gyártásában is több évtizedes a tapasztalata.

Ismerje meg a CREATON történelmét!

Tovább
A CREATON csapat

Minőség, munkabiztonság, környezet és energetikai politika

A CREATON csapat

Társaságunk, a CREATON South-East Europe Kft. alapvető célja, hogy stabil, hosszú távon eredményes vállalkozásként a CREATON márkanév erősítésével innovatív, vezető szerepet töltsön be az építőiparon belül a tetőfedő és homlokzat-burkolati termékek piacán. Ezt, az egyre szigorodó jogszabályok, elvárások, a folytonosan változó vevői/piaci igények és érdekelt feleink követelményeinek kielégítése mellett a fenntartható fejlődés, a folyamatszemléletű megközelítés és a kockázatalapú gondolkodásmód stratégiájával igyekszünk elérni a rendelkezésünkre álló erőforrások felhasználásával.

Tovább

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia vagy beton tetőcserepekről. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez