Miért a CREATON?

Ha a CREATON tetőfedő anyagok között válogat, biztosan megtalálja otthonához, ízléséhez illeszkedő, igényeinek legjobban megfelelő tetőfedő anyagot. A döntésben segítenek szakértő munkatársaink és vevőként is felhasználható professzionális tervezési segédleteink, szolgáltatásaink.

Ha a CREATON-t választja, a szépséget és a magas műszaki minőséget, a hosszú garanciát és egy több emberöltőre szóló tetőt választ. CREATON. Tetőben otthon.

CREATON tetőcserepek és szálcement termékek - szakértelem és megbízhatóság

Szakértelem és megbízhatóság

CREATON tetőcserepek és szálcement termékek - szakértelem és megbízhatóság

A CREATON ma a világszerte 42 országban 107 gyárral rendelkező Etex csoport tagja, de gyártási tapasztalata több mint 180 éves. Magyarországon a legjobb hazai agyagra épült két, csúcsminőségű technológiával felszerelt gyárból 2005 óta több millió darab tetőcserép került több ezer elégedett vevő tetőjére.

Tovább
CREATON - rólunk mondták

Rólunk mondták

CREATON - rólunk mondták

Munkánk eredményességének bizonyítékai elégedett partnereink. Az építészek, tetőfedő szakemberek, kereskedők véleménye is különösen fontos számunkra. Ők így látnak minket.

Tovább
CREATON szaktanácsadó kereső

Támogatás és szaktanácsadás

CREATON szaktanácsadó kereső

Keresse a CREATON felkészült, Önhöz legközelebbi szaktanácsadóját. Munkatársaink segítenek a megfelelő tetőfedőanyag kiválasztásában, a szükséges mennyiségek meghatározásában, a hozzáértő tetőfedő megtalálásában, illetve bármilyen műszaki kérdésben, telefonon vagy e-mailben!

Tovább

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia vagy beton tetőcserepekről. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez