Professzionális eszközök

Legyen szó új tetőjének vagy homlokzatának megtervezéséről, szakmai útmutatókról vagy költségvetésének elkészítéséről, a CREATON ingyenesen használható eszközeivel megkönnyítheti munkáját!

CREATON tető- és homlokzattervező

Tető- és homlokzattervező

CREATON tető- és homlokzattervező

Kíváncsi arra, hogy mutat majd otthonán az új tető, milyen lesz a felújított homlokzat? Nézze meg velünk! Variálja bátran a színeket, formákat és felületeket a CREATON Tető- és homlokzattervezővel!

Tovább a CREATON Tető- és homlokzattervezőre
CREATON Tetőfedő mobil applikáció

Tetőfedő mobil applikáció

CREATON Tetőfedő mobil applikáció

Regisztrálja referenciatetőit a legújabb CREATON TETŐFEDŐ APPLIKÁCIÓ segítségével és töltse fel a referenciatetőről készített fotókat már akár az építkezés helyszínén!

További információ és letöltés
TERC költségvetés készítő

TERC-MVH

TERC költségvetés készítő

Termékeink jelentős része szerepel a TERC költségvetés készítő programok adattárában. Költségvetés készítéssel foglalkozó partnereink munkáját azzal is szeretnénk segíteni, hogy terméklistánkhoz kapcsolva megjelentetjük azokat a TERC tételváltozat elérhetőségeket, ahol az egyes CREATON termékek szerepelnek. 

További információ
Tippek, tanácsok, szakmai hírek

Alkalmazástechnika

Tippek, tanácsok, szakmai hírek

Mélyedjen el jobban a műszaki részletekben, böngéssze műszaki útmutatóinkat és alkalmazástechnikai kiadványainkat!

Alkalmazástechnikai dokumentumok letöltése
Tetőrendszer elemek

Archicad látványtervező

Tetőrendszer elemek

Az ArchiCAD-hez készült CREATON Látványtervező segítségével a CREATON termékei (tetőcserepek és kiegészítők) beilleszthetők az építészeti tervekbe. 2D és 3D képek, pontos listák, látványtervek készíthetőek ezzel a segédprogrammal.

További információ és letöltés

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia vagy beton tetőcserepekről. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez