CREATON síkpala: megújult anyag modern technológiával

Szerző: CREATON Dátum: 2017.12.13.

Síkpala

CREATON síkpala: megújult anyag modern technológiával

A hagyományos vagy modern épületek homlokzatburkolataként, vagy tetőmegoldásaként változatos, szemet gyönyörködtető, de mindenképpen kifejezetten mai, modern látványt kínál a CREATON síkpala alkalmazása. Sőt, a leginkább trendi megoldás a tetőre átforduló homlokzat, amellyel nem csupán esztétikus, de energetikailag is előnyös épületburok alakítható ki.

Merítsen inspirációt síkpala referenciáinkból
CREATON síkpala - lakóépület, tető és homlokzat
CREATON síkpala - lakóépület, tető és homlokzat

A CREATON síkpalát mind a szakemberek, mind a megrendelők előszeretettel választják visszafogott építészeti koncepciójú épületekre, legyen szó családi házról vagy középületről.

Ez a pala azonban már közel nem az a rossz hírű azbesztet is tartalmazó anyag, amellyel a pala tetőfedő- és burkoló anyagokat évtizedeken át azonosították. A környezetbarát, modern szálcement alapanyagú CREATON síkpala széppé és egyben értékállóvá teszi az épületet, legyen szó alacsony energiaigényű épületről, vagy éppen passzívházról.

A mai modern síkpala hosszú élettartama, tartós minősége és rendhagyó megjelenése különleges hangulatot kölcsönöz az épületnek. További fontos jellemzője, hogy könnyű, rugalmas és elegánsan vékony anyagról van szó, ahogy azt egy elegáns építészeti megoldáshoz használt anyagtól elvárjuk.

A gondosan összeválogatott alapanyagok könnyeddé, víz-, fagy- és tűzállóvá, valamint törhetetlenné teszik a terméket. Magyarországon a CREATON síkpala tetőfedő anyagok mintegy 22 méretben és 9 féle színben érhetőek el, sima és rusztikus felülettel, de egyedi gyártással ma már akár a szivárvány minden színében rendelhetőek.

Tekintse meg síkpala termékválasztékunkat
CREATON síkpala - lakóépület
CREATON síkpala - lakóépület

A szálcement síkpala alapanyagainak és gyártástechnológiájának köszönhetően környezeti hatásokkal, savakkal, lúgokkal, UV sugárzással szemben igen ellenálló, valamint fagyálló, tűzálló és törhetetlen. Ezek miatt hosszú élettartama alatt nem igényel karbantartást sem.

A műszakilag tökéletes, így hosszútávon tartós tető építéséhez szükséges kiegészítő elemeket kínálja a CREATON: legyen szó tetőáttörések átvezető elemeiről, hófogásról, tetőbiztonsági kiegészítőkről, vagy szellőző- és bevilágító vagy kibúvó elemekről.

A pala kis súlya gazdasági előnyt jelent szállításkor, tároláskor. Beépítése egyszerű: gépigénye csekély, kivitelezése azonban feltétlenül hozzáértést igényel. A szakszerű kivitelezés azonban maximálisan viharállóvá teszi a tetőt vagy a homlokzatot.

A CREATON síkpaláira 30 évre, míg azok rendellenes színelváltozásaira 10 évre vállal garanciát.

Töltse le síkpala termékismertetőinket