Partner a felújításban

A szálcement síkpala számos előnyt nyújt, melyek ideálissá teszik alkalmazását a felújítási projektek során. Könnyű súlya, számos színárnyalata, a sokféle fedési mód lehetősége csak néhány ezek közül.

CREATON síkpala - könnyű és gazdaságos

Könnyű és gazdaságos

CREATON síkpala - könnyű és gazdaságos

A CREATON síkpala megbízható megoldás és kiváló alapanyag minden felújítási projekthez. A mai modern síkpala hosszú élettartama, tartós minősége és rendhagyó megjelenése különleges hangulatot kölcsönöz az épületnek. További fontos jellemzője, hogy könnyű, rugalmas és elegánsan vékony anyagról van szó, ahogy azt egy elegáns építészeti megoldáshoz használt, kedvelt anyagtól elvárjuk.

Termékválaszték
CREATON síkpala - praktikus

Praktikus

CREATON síkpala - praktikus

A nagy bontási munkákat és a poros lakást senki nem szereti. Szerencsére a szálcement síkpalával lehetőség van a ház külső oldalának szigetelésére. Nincsenek kényelmetlenségek, nem veszít teret, otthona mindvégig lakható marad a munkák ideje alatt.

CREATON síkpala - esztetikus

Esztétikus

CREATON síkpala - esztetikus

Szálcement síkpaláink alkalmasak a kreatív feldolgozáshoz. Lehetőséget biztosítanak, hogy megteremtse otthona saját arculatát. A CREATON formák, fedési módok és színek széles választékát kínálja, melynek következtében a palák építészeti szempontból is sokszínű lehetőségeket tartogatnak. A homlokzatra felhelyezve például gyorsan és könnyedén lehet velük letisztult, modern megjelenést kialakítani. 

A palák ráadásul tökéletesen kombinálhatók a régebbi épületek hagyományos építőanyagaival, például a téglával, a terméskővel vagy a fával.

Síkpala referenciák
CREATON síkpala - lakóépület, tető és homlokzat

Kiváló minőség és garancia

CREATON síkpala - lakóépület, tető és homlokzat

A gondosan összeválogatott alapanyagok könnyeddé, víz-, fagy- és tűzállóvá, valamint törhetetlenné teszik a terméket. Magyarországon a CREATON síkpala tetőfedő anyagok mintegy 35 méretben és 30 féle színben érhetőek el, sima és rusztikus felülettel, de egyedi gyártással ma már akár a szivárvány minden színében rendelhetőek. A szálcement síkpala alapanyagainak és gyártástechnológiájának köszönhetően környezeti hatásokkal, savakkal, lúgokkal, UV sugárzással szemben igen ellenálló, valamint fagyálló, tűzálló és törhetetlen. Ezek miatt hosszú élettartama alatt nem igényel karbantartást sem. A műszakilag tökéletes, így hosszú távon tartós tető építéséhez szükséges kiegészítő elemeket kínálja a CREATON: legyen szó tetőáttörések átvezető elemeiről, hófogásról, tetőbiztonsági kiegészítőkről, vagy szellőző- és bevilágító vagy kibúvó elemekről.

Garancia

A pala kis súlya gazdasági előnyt jelent szállításkor, tároláskor. Beépítése egyszerű: gépigénye csekély, kivitelezése azonban feltétlenül hozzáértést igényel. A szakszerű kivitelezés azonban maximálisan viharállóvá teszi a tetőt vagy a homlokzatot. A CREATON síkpaláira 30 évre, míg azok rendellenes színelváltozásaira 10 évre vállal garanciát.

CREATON síkpala - lakóépület

Környezetbarát

CREATON síkpala - lakóépület

A CREATON síkpalát mind a szakemberek, mind a megrendelők előszeretettel választják visszafogott építészeti koncepciójú épületekre, legyen szó családi házról vagy középületről. Ez a pala azonban már közel nem az a rossz hírű azbesztet is tartalmazó anyag, amellyel a pala tetőfedő- és burkoló anyagokat évtizedeken át azonosították. A környezetbarát, modern szálcement alapanyagú CREATON síkpala széppé és egyben értékállóvá teszi az épületet, legyen szó alacsony energiaigényű épületről, vagy éppen passzívházról. 

CREATON Zöld Projekt - veszélyes hulladék elszállítási program

Zöld Projekt

CREATON Zöld Projekt - veszélyes hulladék elszállítási program

A CREATON, a tetőcserép gyártók közül elsőként megoldást keresett arra, hogy az egészségre káros palatetőjük felújítását végzők, legyen szó az ország bármely pontjáról, megfelelő módon gondoskodhassanak a veszélyes anyagok kezeléséről. Megállapodást kötöttünk az ilyen bontott anyagok elszállítását és ártalmatlanítását engedéllyel és szakszerűen végző céggel és ennek keretei között partnereink a piaci árakhoz képest rendkívül kedvezményes áron vehetik igénybe a bontás után a veszélyes hulladék szállítás- és ártalmatlanítási szolgáltatásunkat. Akik egészségre káros, régi palatetőjüktől meg szeretnének szabadulni, nem kell mást tenniük, csak regisztrálni Zöld Projekt hulladékszállítási programunkra.

További információ a Zöld Projekt hulladékszállítási programról

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia tetőcserepekről, beton tetőcserepekről, szálcement sík- és hullámpaláról. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat, árlistánkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez