Játék a színekkel és felületekkel

Síkpalát sokféle formátumban, színben, mintázatban és szerkezetben láthat a tetőn és homlokzaton. A szálcement síkpala lehetővé teszi, hogy személyisége egy részét is belevigye háza külsejébe. Otthona így egyben névjegyévé is válik. Saját maga választhatja meg annak hangulatát, és ennek során nagyfokú kreativitásra nyílik lehetősége: játszhat a mintázatokkal, váltogathatja a színeket, egyéb építőanyagokkal kombinálhatja a palát. A döntés teljes mértékben az Ön kezében van.

CREATON síkpala - változatos színpaletta

Változatos színpaletta

CREATON síkpala - változatos színpaletta

A pala a lehető legváltozatosabb színekben áll rendelkezésre, így Ön a tetőt és a homlokzatot teljes mértékben a saját ízlésének megfelelően tudja kialakítani. A színskála a modern szürke árnyalatoktól egészen a meleg földszínekig terjed. Nagyon sokan a hagyományokhoz ragaszkodva egyetlen színt választanak, de természetesen lehetőség van néhány merész színkiemelésre vagy épp finom színátfedésre is.

Tekintse át síkpala termékválasztékunkat!
CREATON síkpala - lakóépület

Nagy elrendezési szabadság

CREATON síkpala - lakóépület

A színek mellett a mintázat kialakításával is játszhat. Korábban a síkpalát főként rombusz alakzatban lehetett látni, de mára már rengeteg fedési módra van lehetőség. A különböző fedésekkel pedig sokféle építészeti hatást lehet létrehozni. Így Ön saját maga határozhatja meg háza arculatát, függetlenül attól, melyik fedési módot részesíti előnyben.

Síkpala termékismertető letöltése
CREATON síkpala - kombináció fával

Pala fával és kővel – a természetesség jegyében

CREATON síkpala - kombináció fával

Végezetül, a szálcement síkpala tökéletesen kombinálható más építőanyagokkal. Manapság egyre több építtető dönt úgy, hogy a palát fával vagy kővel kombinálja. A natúr vagy antikolt fa például szépen párosítható a világos- vagy sötétszürke szálcement síkpalával. Az egyszerűség híveinek a palatető nyerstéglával történő kombinálása is telitalálat.

Tekintse meg síkpala referenciáinkat!

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia tetőcserepekről, beton tetőcserepekről, szálcement sík- és hullámpaláról. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat, árlistánkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez