Burkolja be az egész házát síkpalával

A magyar táj kétségkívül nagy sokszínűséget mutat a stílusok tekintetében - a tetőt és homlokzatot különböző építőanyagok és építési technológiák színesítik. Ezek között egy viszonylag új technológia a teljes épület szálcement síkpalával történő burkolása. A tető palaborítása ez esetben átterjed a homlokzatra is, és a háznak egy csapásra merőben új megjelenést kölcsönöz.

CREATON síkpala - lakóépület, tető és homlokzat

Tökéletes térelhatároló

CREATON síkpala - lakóépület, tető és homlokzat

A tetőborítás mellett tehát a szálcement síkpala alkothatja a ház összes külső térelhatárolóját is. Ily módon elfedhetők a homlokzat hibái, elöregedésének jelei, az épület pedig egy csapásra megújul és modern külsőt nyer. Fontos előny továbbá, hogy ennek során a vízszigetelés, fagyállóság és az időjárással szembeni ellenállás nem csökken.

CREATON síkpala termékválaszték
CREATON síkpala - lakóépület, optikai hatás

Optikai hatás

CREATON síkpala - lakóépület, optikai hatás

Meg fog lepődni, milyen optikai hatások érhetők el a szálcement síkpalával. Egy bizonyos szín vagy mintázat kiválasztásával megteremtheti az épület saját arculatát. Ezen kívül a homlokzaton alkalmazott palaburkolat az épület teljes egészének képét is átformálhatja. Egy jól megválasztott szín vagy mintázat optikailag könnyedebbnek mutathat egy masszív szerkezetet. Természetesen ugyanez fordítva is működik: a jól átgondolt választással egy meghatározott térbeli egységnek optikailag nagyobb tömeget kölcsönözhet.

Termékismertető letöltése

Referencia projektek

Inspirációra vágyik? Böngésszen referencia projektjeink között!

Böngésszen referenciáink között!

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia tetőcserepekről, beton tetőcserepekről, szálcement sík- és hullámpaláról. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat, árlistánkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez