CREATON szálcement síkpala

Egyszerűen kreatívnak lenni. Mesterien kiemelni az oromfalat. Vagy nagy felületen használva az egész épületet a figyelem központjába helyezni. Mindez a CREATON síkpalákkal nem jelent problémát. A különböző formák, színek és felületek széles kínálata teret ad a kreativitásnak és lehetővé teszi a legkülönbözőbb fedési módok megvalósítását: az egyszerűtől az összetettig, a szimmetrikustól a lendületesig. Minden ízlésnek, építészeti stílusnak és irányzatnak megfelelően.

Ökológiai építőanyag - sok előnnyel
A szálcementből készült palák rendkívül praktikusak. Hosszú élettartamúak és évek múltán is megőrzik szépségüket. Páraszabályzók és korrózióállók, nem éghetőek, nem igényelnek sok karbantartást. Ökológiai építőanyag kiváló öko-egyensúllyal, valamint nagyon sok előnnyel.

Többek között sokoldalúan alkalmazható az egyszerű családi házaktól kezdve a műemléki védettségű épületek fedési anyagaként. Színválasztéka bőséges a világosszürkétől a kékes feketéig. Nem elhanyagolható könnyű súlya, melynek következtében a szállítási költségek is rendkívül kedvezőek. Az alkalmazható fedési képek és módok bőségesek, minden igényt kielégítők. Nem tartalmaz egészség és környezetkárosító azbeszt szálat.

Síkpala - tető és homlokzat

Egységes tető- és homlokzatkialakítás a CREATON szálcement síkpalával

Síkpala - tető és homlokzat

A CREATON szálcement síkpala termékeivel megvalósíthatja a tető és a homlokzat teljes összhangját.

Az egységes tető- és homlokzati elemek alkalmazása, a homlokzatra átforduló tető a jelenkor építészeti trendjét követi. Ezzel nemcsak esztétikai igényeket elégít ki és a minimalista stílus jegyeit hordozza önmagán, hanem egyúttal kiváló minőségű épületburkolatot eredményez. A szálcement síkpalákat olyan értékálló tulajdonságok jellemzik, mint a hosszú élettartam, az ellenálló-képesség, a tűz- és zajvédelem. Az egységes építészet révén a figyelem a szerkezeti részletekre helyeződik át, az egységes épületburkolat olyan, mint egy műalkotás, már-már szobrászati magasságokba tör.

A CREATON számos megoldást kínál az egységes épületburkolat kialakításához. A szálcement síkpala a legkülönbözőbb formákban, színekben és felülettel érhető el. Számos tetőfedési mód valósítható meg az adott függőleges, vízszintes vagy átlós épülethatároló szerkezeteken, és mindezek vizuálisan egységet alkotnak.

CREATON síkpala termékválaszték

Nyersanyag és gyártás

Teljes mértékben ökológiai építőanyag
A CREATON szálcement kizárólag természetes alapanyagokból készül - cementből, vízből, celluloid alapú rostból, légpórusból és hozzáadott anyagokból, mint például mészkőliszt és újrahasznosított szálcement áll. Valamennyi elem 100 százalékban újrahasznosítható. A tiszta akrilát kétszeres felvitelével a palákat a kívánt színárnyalattal látják el.

Mindezek révén teljes mértékben ökológiai építőanyag. És ennél még több: a gyártás során az energiafelhasználás kifejezetten alacsony. Amikor pedig a palák felkerülnek a tetőre vagy a homlokzatra, az épület eléri az optimális energiaértéket. Ez mind a környezetnek, mind a felhasználók számára előnyös.

Könnyű, karcsú, ellenálló
Az anyag bár könnyű, mégis hosszú élettartama során kifejezetten ellenálló. Az építkezőknek nyújtott minőséggarancia ellenőrzött, a CREATON szálcement sík- és hullámpalák eleget tesznek az ISO 14025 és az EN 15804 környezetvédelmi termékelőírásoknak és a DIN EN 492 követelményeinek.

CREATON síkpala termékismertető letöltése
Szálcement nyersanyag - víz
Szálcement nyersanyag - víz
Szálcement nyersanyag 2
Szálcement nyersanyag 2
Szálcement nyersanyag 3
Szálcement nyersanyag 3
Szálcement nyersanyag 4
Szálcement nyersanyag 4

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia tetőcserepekről, beton tetőcserepekről, szálcement sík- és hullámpaláról. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat, árlistánkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez