Az agyag története

A kerámia tetőcserép alapanyaga az agyag, amely az emberiség természetes társa, az egyik legrégebben, közel 10 000 éve használt építőanyaga.

Az agyag története

Ősi építőanyag, modern formában

Az agyag története

A kínai Nagy Fal, Chin Shi Huang Ti agyaghadserege, valamint számtalan fennmaradt kerámia tető, eszköz és dísztárgy bizonyítja, hogy ez a tartós anyag hogyan szolgálja az emberiséget már több ezer éve.

Az agyag mára sem változott, csak a technológia vált modernné és alkalmassá a tömeggyártásra, amellyel ma már mindenki számára elérhető a tartós és szép kerámia tetőcserép.

A fejlesztéseknek köszönhetően az alapanyag megtartotta előnyeit, míg az épületfizikai tulajdonságok kiemelésével a modern kerámia tetőcserepek a kor elvárásainak még inkább megfelelővé váltak.

A kerámia tetőcserepek gyártási folyamata

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia vagy beton tetőcserepekről. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez