CREATON RAPIDO és BALANCE kerámia tetőcserép akció

Milyen lesz a világ 50 év múlva? Ma még nem tudhatjuk. De egy biztos. A CREATON kerámia tetőcserepeire a garancia 50 év múlva is érvényes lesz. Egy ház, sokkal több mint egy építmény. Ez az otthon, mely összetartja a családot és a hely, ahol emlékek születnek. Célunk, hogy termékeinkkel olyan házak készüljenek, melyek nem csak a mi, hanem az utánunk következő generációk otthonául is szolgálnak majd.

A CREATON RAPIDO és BALANCE sajtolt alapcserepeihez most 15% engedménnyel juthat hozzá, amely még 50 év garanciával is párosul.**

CREATON RAPIDO kerámia tetőcserép

RAPIDO kerámia tetőcserép

CREATON RAPIDO kerámia tetőcserép

A RAPIDO egy tökéletes kettős bordájú tetőcserép. Egyesítve a tradíciót és a technikát, különösen nagy méretének köszönhetően rendkívül gazdaságos.
Magas fokú megbízhatóságán és szépségén kívül a RAPIDO cserepekben megtalálható a jó ár-érték arányú CREATON-csúcstermék valamennyi ismertetőjele. Az eredmény a mindössze kb. 8,1 db/m² cserépszükséglet és a kimagasló biztonság egy olyan technikának köszönhetően, amely gyors felhelyezést tesz lehetővé és egyúttal csökkenti a cserépszükségletet.

További termékjellemzők, színválaszték és ingyenes mintarendelés
CREATON BALANCE kerámia tetőcserép

BALANCE kerámia tetőcserép

CREATON BALANCE kerámia tetőcserép

A BALANCE a tető kialakításának teljesen új dimenzióit nyitja meg a gazdaságosság és a dizájn területén. A kiváló minőség és a tökéletesített hornyolási technika gondoskodik a tartós értékállóságról. Főként a nagyméretű, de a kisebb tetőkhöz is megfelelő harmonikus arányai révén a BALANCE egy igazi sikertermék. Kb. 8,4 db/m² tetőcserép-szükségletével olyan cserepet kínálunk, amely azon túlmutatóan, hogy páratlan minőségről tesz tanúbizonyságot és figyelemreméltóan szép, az ár-teljesítmény viszonyában is új mércét állít fel.

További termékjellemzők, színválaszték és ingyenes mintarendelés
CREATON BALANCE tetőcserép

Referenciák

CREATON BALANCE tetőcserép

Egyediek vagyunk, ahogy a tető is... Nincs két egyforma ízlés. Színek, formák, felületek sokszínűsége teszi otthonunkat is egyedivé. A tető látszik, meghatároz, hatással van.

Családi ház, nyaraló, társasház, középület vagy irodaház - kerámia tetőcserepeink nem csak védelmet nyújtanak, hanem koronái is bármely épületnek.

Gyűjtsön inspirációt, merítsen ötleteket saját tetője kialakításához a RAPIDO és BALANCE kerámia tetőcserepekkel készült referenciáinkból!

Referenciák böngészése

Kapcsolat

Felkeltettük érdeklődését? Kérdéseivel kérjük keresse területileg illetékes szaktanácsadó kollégánkat, vagy lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap segítségével!

*
*
*
*
*
*
Ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy a CREATON South-East Europe Kft. adataimat továbbítsa Kereskedő partnere felé esetleges kapcsolatfelvétel céljából.

*
** Az ajánlat a megjelölt CREATON termékekre 2018. augusztus 24-től október 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. A kedvezmény a listaárból kerül levonásra.