Palacsere program - a CREATON veszélyes hulladék elszállítási programja

Az egészségre káros azbeszt és bitumen tartalmú tetők felújítására az egyetlen, mind a lakók, mind a környezet számára megnyugtató megoldás a körültekintő bontás, és a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása. Ennek megoldására kínálja a CREATON a veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatását, melyet a Design Kft.-vel együttműködve rendkívül kedvezményes áron biztosít azon ügyfeleknek, akik  CREATON kerámia-, vagy betoncserepet vásárolnak.

palacsere_program
palacsere_program

Ha tetőfelújításba kezdünk, számtalan kérdésben kell döntenünk, számtalan feladat áll előttünk.

Akik pedig azbesztes palatető felújításán gondolkodnak, még az ezzel járó problémákkal is meg kell, hogy birkózzanak.

 

Ne konzerváljuk: egyetlen megoldás a bontás

Elavult, töredezett, egészségre káros bitumen zsindellyel, -hullámlemezzel fedett, illetve azbeszt tartalmú palatetőjű épületek tulajdonosait ugyanis gyakran az tartja vissza a tetőfelújítástól, hogy a veszélyes hulladéknak számító tetőfedő anyag bontása, kezelése szigorú szabályokhoz, engedélyhez kötött. Ráadásul a szabályos elszállítást és ártalmatlanítást is csak az országszerte erre szakosodott néhány cég végezheti, mindez költséges és bonyolult szervezést igényel.

A CREATON megoldást keresett arra, hogy az egészségre káros palatetőjük felújítását kezdők, legyen szó az ország bármely pontjáról, megfelelő módon gondoskodhassanak a veszélyes anyagok kezeléséről. A cég megállapodást kötött az ilyen bontott anyagok elszállítását és ártalmatlanítását engedéllyel és szakszerűen végző céggel, a Design Kft.-vel. Ennek keretei között a CREATON partnerei a piaci árakhoz képest kedvezményes áron vehetik igénybe a bontás után a veszélyes hulladék szállítási- és ártalmatlanítási szolgáltatást.

Kérjük, hogy tekintse meg információs felületünket, ahol lépésről-lépésre tájékoztatjuk a veszélyes hulladék elszállításával kapcsolatos teendőkről, illetve az Általános Részvételi Feltételekről.