Azbesztmentes palamegoldások a CREATON-nál

Ne halogassa a tetőfelújítást! Európa szerte épületek százezreit fedi még ma is azbesztet tartalmazó, egészségkárosító és környezetszennyező sík- vagy hullámpala, melyekből a kopás hatására azbeszt szálak kerülnek a levegőbe, ezáltal a tüdőbe, amelyek akár súlyos betegséget is okozhatnak.

Régi, rossz állapotú palatetők felújítása

Régi, rossz állapotú palatetők felújítása

Régi, rossz állapotú palatetők felújítása

Kevesen tudják, hogy tetőfelújításkor ezekkel a veszélyes hulladéknak számító anyagokkal körültekintően kell bánni a bontás, szállítás és ártalmatlanítás során.

A CREATON megoldást talált ezen régi, rossz állapotú palatetők felújítására: azbesztet nem tartalmazó és az egészségre nem ártalmas sík- és hullámpala választéka környezetbarát alternatívát kínál a tető lecserélésére.

A CREATON síkpala termékek mintegy 22 méretben és 9 féle színben érhetőek el, sima és struktúrált felülettel egyaránt. Segítségükkel többfajta fedéskép alakítható ki mind a tetőn, mind pedig a homlokzaton. A termék víz- és fagyálló, nem éghető és korrózióálló.

Amennyiben döntése a hullámpalára esett, válassza ki a 3 hullámméret, 9 hosszúsági méret és 7 féle szín közül az Önnek megfelelőt! Alkalmazása mellett szól egyszerű kezelhetősége, csekély szerszámigénye és hosszú élettartama.

CREATON Zöld Projekt - veszélyes hulladék elszállítási program

A CREATON veszélyes hulladék elszállítási programja

CREATON Zöld Projekt - veszélyes hulladék elszállítási program

Egészségre káros azbesztes palatetők felújítására az egyetlen, mind a lakók, mind a környezet számára megnyugtató megoldás az ilyen tetők körültekintő bontása, és a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása.

Ennek megoldására kínálja a CREATON veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatását rendkívül kedvezményes áron.

Ismerje meg a részleteket és regisztráljon szolgáltatásunk igénybe vételéhez!

További információ és regisztráció

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia tetőcserepekről, beton tetőcserepekről, szálcement sík- és hullámpaláról. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat, árlistánkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez