Az én tetőm

A tetőfelújítás, új építésű otthonunk esetén a tetőfedés anyagának kiválasztása komoly döntés. Nem csupán azért, mert anyagilag sem kis tételről kell helyes döntést hozunk, hanem mert a tető védi családunkat, értékeinket és akár évtizedekre meghatározza otthonunk látványát.

Mit érdemes figyelembe venni? Adunk néhány ötletet!

Építészeknek

Mivel jár egy új tető vagy tetőfelújítás?

Építészeknek

Minden tető különböző, így minden tetőépítés és tetőfelújítás külön kalkulációt igényel. Tekintse át, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni tetője építésekor vagy felújításakor!

Mivel jár egy új tető vagy tetőfelújítás?
Tetőrendszer elemek

CREATON tetőrendszer elemek

Tetőrendszer elemek

A jó tetőfedés még nem minden. A tető tervezésekor vagy felújításakor érdemes végiggondolni a különbőző rendszerelemek alkalmazását, amelyek révén a tető összhangban lesz és egységet alkot a ház többi részével.

Régi, rossz állapotú palatetők felújítása

Felújítás palával azbesztmentesen

Régi, rossz állapotú palatetők felújítása

Európa szerte épületek százezreit fedi még ma is azbesztet tartalmazó, egészségkárosító és környezetszennyező sík- vagy hullámpala, melyekből a kopás hatására azbeszt szálak kerülnek a levegőbe, ezáltal a tüdőbe, amelyek akár súlyos betegséget is okozhatnak. Ismerje meg a CREATON megoldásait ezen régi, rossz állapotú tetők felújítására.

Felújítás palával azbesztmentesen
Zöld Projekt - A CREATON veszélyes hulladék elszállítási programja

Zöld Projekt - veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatás

Zöld Projekt - A CREATON veszélyes hulladék elszállítási programja

Egészségre káros azbesztes palatetők felújítására az egyetlen megnyugtató megoldás az ilyen tetők körültekintő bontása, és a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása. Ennek megoldására kínálja a CREATON veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatását rendkívül kedvezményes áron.

Zöld Projekt

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia tetőcserepekről, beton tetőcserepekről, szálcement sík- és hullámpaláról. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat, árlistánkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez