CREATON Építész Pályázat

TRADÍCIÓ ÉS INNOVÁCIÓ
Tető az építészetben
CREATON Pályázat ÉPÍTÉSZEK számára

A CREATON South-East Europe Kft. 2019. évben is kiírja immáron hagyományos Építész Pályázatát, amelyre bármilyen funkciójú épülettel lehet pályázni. 

A november 30-i beadási határidőig akár tervezés alatt álló, megvalósulás közbeni, illetve akár megvalósult, használatba vételi engedéllyel rendelkező épületekkel egyaránt lehet pályázni. A pályázás feltétele azonban természetesen, hogy a jogosult tervező az épület tervezése során a CREATON tetőcserepeit használja, illetve az épületet CREATON tetőcserép fedje. 

Újdonság, hogy 2019-ben a CREATON kerámia tetőcserepei mellett a cég beton tetőfedő anyagaival fedett vagy tervezett épületekkel is lehet pályázni.

A pályázat benyújtási határideje: 2019. november 30.

További információ a CREATON South-East Europe Kft. termékeivel műszaki megoldásaival kapcsolatosan:

email: info@creaton.hu

www.creaton.hu

Pályázóra vonatkozó adatok
*
*
*
*
*
*
*
*
*
A pályaműre vonatkozó adatok
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Pályázati anyag

A pályázati anyagnak tartalmaznia kell az építési engedélyezési dokumentációval azonos részletességű és léptékű terveket (tervlapokat). Az épület címét is tartalmazó, egyértelmű névvel könyvtárba rendezett, egyértelműen és beazonosíthatóan elnevezett file-ok megadása szükséges. Kérjük mellékelje a határozatot építési engedélyről (jogerő nem szükséges), a helyszínrajzot, az alaprajzokat, a metszeteket, az összes homlokzatot, műszaki leírásokat, valamint minimum 10 db színes fényképet (min 300 dpi), az épületről és a homlokzatról, annak az építész által fontosnak ítélt részleteiről (új építésű épület esetén látványtervek, felújítás esetén a tárgyi épületről illetve az esetleges kivitelezésről készült fotók). Kérjük, adja meg továbbá a tetőfedő anyag kiválasztási okait (minimum 4-5 mondatos indokolás a termék felhasználásáról). A pályázó az anyagokat .zip, .bz2, .gz, .rar, .tar formátumban tömörítve itt tudja feltölteni.

*
*
Részvételi és szerzői jogi nyilatkozat
*
*
Társszerzők
A megnevezett épület tervezésében az alább felsorolt társszerzők működtek közre. Kijelentem, hogy az alább felsorolt társszerzők a pályázaton történő részvételhez hozzájárultak.
Hozzájárulások
*
*