CREATON Építészhallgatói Pályázat

TRADÍCIÓ ÉS INNOVÁCIÓ
Tető az építészetben
CREATON Pályázat ÉPÍTÉSZHALLGATÓK számára

Az immár hagyományos Építész Pályázat mellett 2019. évben harmadik alkalommal hirdeti meg a CREATON South-East Europe Kft. országos nyílt építészhallgatói pályázatát, amelyen bármilyen funkciójú épület tervével lehet indulni.

A pályázat zsűrije a tervezett épületen a CREATON kerámia és beton tetőcserepek kreatív, ugyanakkor szakszerű kialakítást lehetővé tevő, vagy akár a hagyományokat követő, de a modern tömegalakításhoz illesztett változatos felhasználási lehetőségeit, illetve innovatív alkalmazási megoldásait várja az egyszerűtől a legbonyolultabbig.

Újdonság, hogy 2019-ben a CREATON kerámia tetőcserepei mellett a cég beton tetőfedő anyagaival tervezett épületekkel is lehet pályázni.

A pályázat benyújtási határideje: 2019. november 30.

További információ a CREATON South-East Europe Kft. termékeivel műszaki megoldásaival kapcsolatosan:

email: info@creaton.hu

www.creaton.hu

Pályázóra vonatkozó adatok
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
A pályaműre vonatkozó adatok

A hallgatói munka lehet diplomaterv, komplex tervezés, egyéb féléves tervek, vagy a hallgató kifejezetten e pályázat céljára készített munkája. Feltétel azonban, hogy a benyújtott terveken egyértelműen a CREATON kerámia tetőcserepeket és/vagy beton tetőfedő anyagokat használja. Ehhez elengedhetetlen, hogy a hallgató megismerje a CREATON kerámia tetőcserepeket és/vagy beton tetőfedő anyagokat és a benyújtott pályamű esetén alkalmazza a CREATON tervezési szabályait.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Pályázati anyag

A pályázati anyagnak tartalmaznia kell 1 db digitális tabló 60×60-100 cm-es méretben, 300 dpi/inch felbontással, amely tartalmazza legalább a megértéshez szükséges léptékű és mennyiségű tervanyagot, a terv írásos munkarészét, koncepcióábrákat. A tervlapon kötelezően fel kell tüntetni a szerző és konzulens nevét és az építmény megnevezését, tervezés valós v. fiktív helyszínét, illetve maximum 4 db látványtervet. A pályázati anyaghoz külön kérjük becsatolni a minimum 4 db látványtervet külön, nagy felbontású képként, a hallgatói jogviszony igazolást, és a terv írásos munkarészét külön dokumentumként az anyaghasználat részletes indoklásával. Kérjük, adja meg továbbá a tetőfedő anyag kiválasztási okait (minimum 4-5 mondatos indokolás a termék felhasználásáról). A pályázó az anyagokat .zip, .bz2, .gz, .rar, .tar formátumban tömörítve itt tudja feltölteni.

*
*
Részvételi és szerzői jogi nyilatkozat*
*
Társszerzők
A megnevezett épület tervezésében az alább felsorolt társszerzők működtek közre. Kijelentem, hogy az alább felsorolt társszerzők a pályázaton történő részvételhez hozzájárultak.
Hozzájárulás*
*