Megoldások mindenkinek

Bármilyen formájú, anyagú, hajlásszögű tetőben gondolkodik, a CREATON választékában biztosan talál hozzá megfelelő tetőfedő anyagot. Válogasson a kerámia vagy beton tetőcserepek változatos formái és színei között!

Tippek és trendek

CREATON tetők átszellőztetése

CREATON tetők átszellőztetése

CREATON tetők átszellőztetése

Ha hosszú évtizedekig változatlan minőségű és tartós tetőszerkezet kialakítására törekszünk, a tetőszerkezet szakszerű átszellőztetésére vagy nedvesség elleni védelmére éppúgy nagy hangsúlyt szükséges fektetni, mint annak hőszigetelésére.

Részletek
CREATON Zöld Projekt - veszélyes hulladék elszállítási program

Palacsere program - A CREATON VESZÉLYES HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSI PROGRAMJA

CREATON Zöld Projekt - veszélyes hulladék elszállítási program

Az egészségre káros azbeszt és bitumen tartalmú tetők felújítására az egyetlen, mind a lakók, mind a környezet számára megnyugtató megoldás a körültekintő bontás, és a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása. Ennek megoldására kínálja a CREATON a veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatását, melyet a Design Kft.-vel együttműködve rendkívül kedvezményes áron biztosít azon ügyfeleknek, akik  CREATON kerámia-, vagy betoncserepet vásárolnak.

További információk
Melyik tető illik Önhöz?

Mivel jár egy új tető vagy egy tetőfelújítás?

Melyik tető illik Önhöz?

Minden tető különböző, így minden tetőépítés és tetőfelújítás külön kalkulációt igényel. Tekintse át, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni tetője építésekor vagy felújításakor!

Részletek

Több inspirációra van szüksége?

A CREATON tetőfedő anyagait számos projekt során alkalmazták sikeresen. Gyűjtsön inspirációt, fedezze fel szebbnél szebb referenciáinkat!

Tovább a referenciákhoz

Termékválaszték

A CREATON egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerémia vagy beton tetőcserepekről. Mindehhez párosul a széles tartozékprogram, kompetens szaktanácsadói csapat és magas színvonalú szolgáltatások.

Tetőfedő és kereskedő keresése

Megbízható tetőfedőt vagy kereskedőt keres? Találja meg keresőnk segítségével az Önhöz legközelebb eső tetőfedő és kereskedő partnereinket!

Dokumentumok letöltése

Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó dokumentumokat!

Tovább a letöltésekhez