FIRSTFIX

Rugalmasság értékes nemesacélból

A kúpkapocs-huzal egészen a 40 x 60 mm-es lécekig univerzálisan felhasználható. Maga a Kúpkapocs egy speciálishornyos-körmös technikával van felszerelve, amely a kúpkapocs-huzalt az áthúzás és a meghajlítás után szilárdan rögzíti a vezetőhoronyban és ezáltal egy gyors és gazdaságos felhelyezést tesz lehetővé, szerszámok használata nélkül. Az „S-alakú", íves kúpkapcsot rátűzik a kúpcserépre, így ezt a kapcsot a Kúpcserép rögzítésénél nem kell tartani, ezáltal a kezek szabadon használhatóak a biztonságos munka érdekében.
A kúp kezdete és a vége könnyen lezárható a kerámiából készült funkciós kezdő- és lezáró koronggal. A funkciós kezdő- és zárókorongot beszerelésre készen szállítják, beleértve egy speciális csavart is, amit közvetlenül a kúpcserépre kell felhelyezni. Nincs jelentősége, hogy a kúp kezdetére vagy a vágott kúpvégre teszik. Ezzel az eljárással kihagyható egy kúpcserép-illesztőelem költséges behelyezése. A tömítő koronggal és a szorító koronggal (4 db/csomag) biztosítják a kúp kezdetét és végét, egy további kúpkapocs-huzal alkalmazásával.

Az optika és a feldolgozás ideálisan harmonizál egymással

A taréjszellőző cseréppel a CREATON megalkotta a tető lefedésének kerámiából készült kivitelezését. A tetőfedés ideális komplett megoldásához tartozik a megfelelő, egyszerű beszerelési módszer: a CREATON „FIRSTFIX" termékei egyszerűen és tökéletesen egyesítik a taréjszellőző cserepet a tetővel. A CREATON egy tipikus innovációs teljesítménnyel ismét részletekbe menően figyelembe vette az értékalkotás teljes láncolatát, valamint az összes résztvevő érdekeit.

Beépítési film "FIRSTFIX":

 

Letöltések:

    Méret Állomány típusa    
Creaton Lenti image prospektus 01 13.38 MB pdf Letöltés Megnéz
Firtsanschlusslüfterziegel und Firstfix 5.02 MB pdf Letöltés Megnéz